Канадський Марк Chat
-
Доброго дня, вибачте що турбую панство, але є питання по тому як потрапити на роботу в Канаду на сьогодні? Моя історія така що пробував потрапити до Канади через іміграцію, але не вийшло через низький англійський і без високої кваліфікації, тому шукаю людей які знають або мають знайомих які приїхали до Канади не по Cuaet. Якщо можете і хочете то підскажіть буду вдячний.
-
Всім привіт. Якщо сьогодні закрили AOS, а в мене вже є номінація і я в процесі заповнення аплікації на федеральному рівні, то я можу відправити аплікацію на PR на федеральному рівні чи це стосується тих хто подається на номінацію тільки?
-
Маркіяне треба особисто з Вами поспілкуватись. Вам також можливо буде цікаво.
-
Уроки англійської, підготовка до CELPIP онлайн. Навчу говорити! Допомога дітям у школі. Досвід викладання понад 20 років( Канадська ліцензія )Перший урок безкоштовний.
-
Вам на електронний кабінет IRCC повинен був прийти лист з дозволом на видачу ворк перміту,його потрібно роздрукувати і дати офіцеру в аеропорту по прильоту,наразі видача ворк перміту продовжена до 31 грудня 2024
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, на даний час в Альберті для обміну українського посвідчення водія потрібно здавати тести та водіння?
-
Щиро дякую за відповідь
-
Йдете в будь яке реджистрі поблизу вас і просто міняєте,нова driver license прийде на пошту на протязі тижня-двох
-
По візі V-1 вам WP не належиться. Потрібно шукати роботу, отримати від роботодавця відповідний документ і змінювати статус з V на W і подаватися на WP /це називається закритий дозвіл на роботу - робота тільки в цього роботодавця. / Можливо, спрацює опція, що дружина має WP , працює і ви зможете змінити статус з V на W.
-
Всім привіт! Чи є такі, хто ще немає нового WP, які продавались в березні?