Канадський Марк Chat
-
Привіт Марк . Пишу тобі так як маю знайомих і потребую консультації людини якій довіряю. Чи можливо в особисті повідомлення бо тема стосується людини військової
-
-
Малолітня дитина може перетинати кордон тільки в супроводі дорослої людини. Якщо до Варшави його повезе мама, то вона мусить мати нотаріально завірену згоду батька на виїзд дитини. /наша сторона це прискіпливо перевіряє, сама їздила з племінником/. Для перельоту теж потрібна доросла людина, на ім'я якої буде ваша і дружини довіреність, завірена нотаріусом в перекладі на польську. Щасти вам.
-
Під час воєнного стану не потрібно було нотаріального доручення від батька .
-
можна виїхати з України і одній дитині, але щоб були дозволи від обох батьків на це. моя 16-річна донька їздила, але це були її не перші перетини кордону. тому порада з власного досвіду - краще на перший раз вивезти дитину мамі і посадити на літак. так буде простіше і спокійніше
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, у вересні їдемо з сімʼєю в Канаду. У мене з дітьми документи по CUAET (є перміти, пройдений медогляд, маєм спільний договір оренди на житло, де будемо проживати всі разом), але у чоловіка звичайна туристична віза. Чи можливі якісь нюанси на вʼїзді у чоловіка?
-
Можливо, з LOT простіше, ми летіли KLM Варшава-Амстердам , Амстердам - Торонто, квитки на той момент були майже вдвічі дешевші,ніж LOT, тому LOT навіть не розглядали.
-
Найголовніше це резюме, має бути під канадський стандарт та ATS, в ідеалі треба модифікувати під вакансію. Навчіться писати гарні cover letter. З сайтів пошуку: LinkedIn, Glassdoor , інші по досвіду не працюють, особливо не витрачайте час на job bank. Готуйтесь до того що будете шукати роботу 6-8 місяців, ринок зараз в найгіршому стані на моїй пам'яті, за добу сотні а то і тисячі відгуків на вакансію. Шукайте кожен день, ставте цілі і методично шукайте. Не обмежуйтесь Альбертою, знову ж з особистого досвіду ІТ тут майже мертве(якщо не брати виробництво і автоматизацію), тому і вакансій близько 0.
-
Будьте готові до того що більшість вакансій просто для збору ваших данних, і навіть не пришлють відмови чи відписки. Тут все довго, зазвичай після відправки резюме якщо ви пройшли далі пройде 2-4 тижні, дуже рідко швидше. Будьте готові пройти 5-6 раундів співбесід, раджу готуватись, бо завалитись на бесіді з tech лідом то одне, а з HR дуже не ок. Будьте готові що і сам процес проходження затягнеться на місяці, шукайте та майте різні варіанти
-
Судячи по вакансіям десь 80% роботи то GTA, 15% Ванкувер, 5% всі інші міста Канади
-
Якщо шукати ІТ в Альберті то швидше за все так, ніколи не знайдете)
-
Навіть якщо пройшли всі співбесіди, це ще не все, були компанії які казали що все класс, все пройшов, потім присилали відмову. Якщо все ж вас беруть , будьте готові надати reference letter та контакти ваших референсів, в мене просили контакти менеджерів з останніх 3 місць роботи, дзвонили робили reference check, також перевіряють всі документи, роблять legal check. Якщо все це пройшли - вітаю ви отримали офер
-
Мені пощастило, треба пару разів на місяць бути в Торонто, тому можна жити подалі, там ціни насправді десь на 300$ вищі ніж в Calgary
-
Вирішив що робота поки важливіша...