Канадський Марк Chat
-
Якщо шукати ІТ в Альберті то швидше за все так, ніколи не знайдете)
-
Навіть якщо пройшли всі співбесіди, це ще не все, були компанії які казали що все класс, все пройшов, потім присилали відмову. Якщо все ж вас беруть , будьте готові надати reference letter та контакти ваших референсів, в мене просили контакти менеджерів з останніх 3 місць роботи, дзвонили робили reference check, також перевіряють всі документи, роблять legal check. Якщо все це пройшли - вітаю ви отримали офер
-
Мені пощастило, треба пару разів на місяць бути в Торонто, тому можна жити подалі, там ціни насправді десь на 300$ вищі ніж в Calgary
-
Вирішив що робота поки важливіша...
-
Теж так думав, але все ж переїзджаю до Онтаріо, знайшов роботу там, в Альберті її просто нема. Ну і ЗП в Онтаріо відсотків на 20-30 вищі
-
Удачі, готуйтесь що буде довго та складно, хоча на JS тут простіше ніж backend
-
Едмонтон - можливо, в Калгарі ціни вже підходять до Онтарійських
-
Згоден! Раніше всі кричали «їдьте в маленькі міста, там є робота», але насправді зовсім навпаки. В тій же Манітобі і Саскачевані просто нема нормальної роботи від слова «взагалі». А в Альберті конкурс на будь-яку вакансію зашкалює, бо купа людей валить туди з Онтаріо, адже не можуть купити там житло. Тому якраз треба їхати в Онтаріо, бо там є робота 😁
-
Доброго дня, Марк. У мене до вас одне питання- пропозиція. Оскільки ви маєте бажання допомагати українцям, то ось наступна ідея: Ви, як canadian citizen, маєте змогу подати петицію в канадський уряд. Петицію щодо хоч якогось спрощення в отриманні PR для українців. Цей path що вони зробили вже , то можна сказати, азагалі якийсь ні до чого, бо дуже малий відсоток українців може ним скористатись. У небагатьох є тут родичі. Спрощення, може, з мовою. Наприклад, clb 5 для основного і ще менше для іншого, або ще якось. Можна проконсультуватись з якимось юристом в такій заяві. Ви маєте велику аудиторію на ютуб. Могли б оголосити про збір підписів. Набралося б багато. Також можна залучити і інших блогерів по канаді. Також в канадську групу скинути, що підписи збираються. Наприклад, Canada- help ukrainians. Там більше як 200 тисяч людей. І канадці є. Якщо б набрати купу підписів, то може послухають. Я знаю, що петиції вже писали. Але якщо знов і знов пробувати, то може щось здвинеться з місця? Як написано в Біблії, хто стукає, тому відчиняють. Як вам ідея?
-
Уряд Канади спочатку розглядав можливість надання постійного резидентства (PR) українцям, які рятуються від війни, у межах програми CUAET. Однак український уряд звернувся до Канади з проханням не надавати українцям статус постійних резидентів, оскільки це могло б спонукати їх залишити Україну на постійній основі, що суперечило б інтересам України. Українська влада хотіла зберегти населення та запобігти масовому виїзду українців, особливо в контексті відновлення країни після завершення війни.
-
у вас є якісь докази цих слів? ніхто не буде надавати pr іноземцям без критерій
-
міністр так говорив про цю ситуацію?