Канадський Марк Chat
-
Подорож на острів - GRAND MANAN ISLAND 🦞 Island in ATLANTIC CANADA!(New Brunswick) youtu.be/pO5dKasjwNE
-
Доброго дня. Моя дружина займається клінінгом, і їй час від часу потрібна помічниця. Найближчим часом потрібна людина на четвер, орієнтовно на 5-6 годин. Оплата $20/год плюс чайові. Досвід в клінінгу дуже бажаний. Якщо обом сторонам все підійде, можлива робота на постійній основі. Підходить тим, хто живе в Спрюс Гроув, або має авто, бо зазвичай замовлення в Спрюс Гроув, або за його межами.
-
Доброго! Які саме вулиці у едмонтоні з homelesses? Чи весь даунтаун?
-
Підписуйтесь на цю Instagram-сторінку, де ви знайдете секрети здорового харчування та техніки голодування для ефективного схуднення! Відкрийте для себе поради, ідеї страв та мотивацію на вашому шляху до здоровішого способу життя. Рекомендую! www.instagram.com/eat.fastrepeat?igsh=MWZmd3l5ZGlnYzFhaA%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго дня порадьте секцію боротьби греко римську або вільної
-
Всім привіт можете допомогти мені чи зараз можна права отримати в вінипего така ситуація загубив права тільки маю в дії українські права канадські немаю може сказати
-
Привіт , я подивився твоє відео на рахунок експорту автомобіля з США до Канади , і в мене є таке питання, я є резидентом США, а мій двоюрідний брат отримав approve на ПІАР, і він хоче купити машину в мого знайомого, так як він не може ще перетинати кордон США , то я йому хочу цю машину перевезти через границю. Я зможу це зробити, чи це тільки мій брат повинен це робити? Буду дуже вдячний за відповідь!
-
Щиро Вам дякую
-
Роботи не боюся.Не маю шкідливих звичок.
-
Без початкового знання не думаю їхати