Канадський Марк Chat
-
Підписуйтесь на цю Instagram-сторінку, де ви знайдете секрети здорового харчування та техніки голодування для ефективного схуднення! Відкрийте для себе поради, ідеї страв та мотивацію на вашому шляху до здоровішого способу життя. Рекомендую! www.instagram.com/eat.fastrepeat?igsh=MWZmd3l5ZGlnYzFhaA%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго дня порадьте секцію боротьби греко римську або вільної
-
Всім привіт можете допомогти мені чи зараз можна права отримати в вінипего така ситуація загубив права тільки маю в дії українські права канадські немаю може сказати
-
Привіт , я подивився твоє відео на рахунок експорту автомобіля з США до Канади , і в мене є таке питання, я є резидентом США, а мій двоюрідний брат отримав approve на ПІАР, і він хоче купити машину в мого знайомого, так як він не може ще перетинати кордон США , то я йому хочу цю машину перевезти через границю. Я зможу це зробити, чи це тільки мій брат повинен це робити? Буду дуже вдячний за відповідь!
-
Щиро Вам дякую
-
Роботи не боюся.Не маю шкідливих звичок.
-
Без початкового знання не думаю їхати
-
Маю знайому в місті де ви живете.Чи є шанс влаштування на ферму ,яка зарплата і графік.
-
Доброго дня чи ночі друзі.Побачила відео, сподобалася.Мене звати Тетяна,я містечка Камянка- Бузька Львівської області.48 років,маю двох дорослих дітей.На данний час працюю в Італіі,діти зі мною.Цвкавить робота на фермі наст року.Мови поки що не знаю.Хочу приїхати ,заробити .Грощи на початок є.Що порадите
-
Дякую Вам
-
Моя знайома живе в Едмонтоні( може неправильно написала назву міста) Є ферми ?
-
18 це без зняття податку?