Канадський Марк Chat
-
Мене навчили заробляти гроші я сам на себе заробляю з 11 років
-
Одночасно і вітаю, і співчуваю В дітей має бути дитинство, як не як
-
І зараз працюю і Канаді тоже був і найшов собі роботу сам і маю родичів но я так звик собі шукати роботу і зараз я чехиї буду повертатися до Канади ще раз кажу руко жопі побули і поїхали до Європи
-
Відповідаю що такі і тікали до Канади бо хто перший схвалив Канаду то Блогери ходили всім лапшу вішали як гарно Канаді і навчалося заробляти гроші на людях візах скажу які були ціни 450$ за візу вибір життя Канаді мій дядько вже живе слава богу 35 років сім діти вже всі Канаді і вони живуть і їм подобається жити Канаді я коли приїхав до Канади я багато чого на слухалася всі ходили тикали пальцями ос яка Кана погана сюди бездомовці і скажу я працю на будівництві з 11 років я вже ходив подавав цеглу і зараз працюю на будові і коли приїхав до Канади і буквально 4 був уже на роботі а житло я знімав кімнату за 350$ на місяць треба знати як домовитися 🤝 і Налоги скажу що Канаді великі
-
А чому не залишився, а повернувся в Чехію?
-
Я думав що в Альберті страховка на авто дорога, але в Онтаріо просто некст левел. Серйозно можна задуматись продати авто і користуватись убером)
-
Чому тому що батька не бачив вже як не бачив 3 года а мами вже нема 5 років я виїхав пів півроку до війни
-
Це фейки
-
Депортуватимуть тих,хто порушив закон
-
Так отож)навіть не знаю наскільки це така важлива новина
-
Доречі був досить здивований, бо теж чув що в Онтаріо все дорожче, але в Калгарі бензин був трохи дорожче ніж тут. Продукти в Онтаріо дешевші відсотків на 20, а от страховка тут дорожча, ну і оренда теж звичайно дорожча.
-
Нікого не будуть депортувати, не можуть депортувати людину в країну, де триває війна або існує загроза її життю та безпеці, через принцип non-refoulement, закріплений міжнародним правом. Цей принцип забороняє державам повертати осіб у країни, де їм загрожує переслідування, насильство або серйозні порушення прав людини. Він є основоположним елементом Конвенції про статус біженців 1951 року та багатьох інших міжнародних угод. Навіть якщо людина порушила закон в іншій країні, вона має право на захист від депортації до зони конфлікту. Однак, такій людині можуть бути застосовані інші заходи, наприклад, позбавлення свободи або інші санкції в межах країни, де вона перебуває.