Канадський Марк Chat
-
Шановне панство декілька днів тому, я попросив допомогти в наданні інформації по виїзду до Канади, а замість того бачу тут допомогу, як пишеться "безкоштовно" 😡 4000 учасників і ніхто нічого не знає! Ви серйозно?!?!?
-
Цікавить посередницька організація, яка може допомогти і з візою, і з роботою, і з житлом. На перетин кордону маю документи
-
Вже хоть щось! Дякую!
-
Ви не знайдете такої організації, що вирішить всі питання одразу. На візу подають онлайн, але якщо то буде лише візітор, вона не дає вам права на роботу. Житло, це не посередник, це airbnb, все одразу не буває, тим паче зараз. Візьміть онлайн консультацію у еміграційних консультантів щодо візи. Але роботу доведеться шукати самостійно
-
Подивіться в ютубі "понаехали in Саnada. " думаю для себе знайдете щось корисне.
-
Ваня зніми рожеві окуляри канада це не а країна надавати допомогу виїхати і надати роботу житло видати візу на роботу Канаді ніхто таки не займається таким займається людина Європі можуть на дати житло і роботу а що ти дивишся Тік токи то все аферисти ванька
-
Привіт Підкажіть чи знає хтось візу отримали на початку програми, якщо зараз заїхати чи дадуть дозвіл на роботу?
-
До 31 грудня 2024.
-
Це тим хто отримав візу після 2023 року чи і мим хто на самому початку програми
-
На практиці для всіх, хто має візу CUAET.
-
Самий кращий варіант , знайти роботу заздалегідь по інтернету перед виїздом до Канади, в нтернеті Вискакувало ,що в деякі міста брали без знання мови або на шкільному рівні, їхать треба з грошима на житло , бажано до знайомих, щоб хтось зустрічав, допомагав,,...
-
Да багато аферистів пишуть сяку чи пуху заплатять за вакансію ми вам все зробимо і документи 📃 і коли отримаєте візу полете до Канади вас там зустріне там коли люди ви зрозумієте що аферист це я Канаду з 2006 мої знайомі виїхали я не дума так за Канаду але даного дня мені написали мої родичі це вже був рік 2013 років почався спілкування з ними я дуже хотів поїхати до Канади але вони були як імігрантами і не могли найти спосіб як попасти до Канади я шукаю багато спонсорів багато пройшло часу що було багато аферистів що гроші наперед я така чув слова і казав що нічого буду платити знайшов людей які роблять громадянство Румунії офіційно вже було мене заплановане подання документів і присяги я так і не подавав документів і тут війна почалася я почув що можливо отримати візу до Канади і я так зробив візу так полетів до Канади і моя мрія здійснилася іще не ведеться на шахраїв
-
Від сумарного доходу сім'ї залежить, при доході більше 100к в рік +- стільки і дають