Канадський Марк Chat
-
Вибачте, а ви не в курсі ,чому молодь не формує свої думки в одному повідомленні? Чому не можливо такий невеличкий текст вмістити в одному повідомленні?
-
Добрий день. Шукаю, хто б хотів спільно вивчати англійську мову безкоштовно. Мене більше цікавить граматика, ніяк не вдається її засвоїти. Мені 37. Якщо хтось зацікавлений попрактикувати або має якісь суперлегкі методи, то пишіть мені, домовимося. Мені вдається тільки вчитися за технологією Пєтрова Дмитра, але вона настільки спрощена, що по суті все пропущено. Тому шукаю інший легкий спосіб вивчити граматику.
-
Когос цей мужик достав так сильно тупими словами
-
Доброго дня. Допомагаю створити резюме за канадськими стандартами, звертайтеся в приватні повідомлення)
-
напиши, будь ласка, є цікава для тебе тема для відеоролику. обговоримо. Дякую за допомогу.
-
Привіт ,як Вам написати в особисті
-
Привіт. Доброго ранку всім.
-
доброго ранку
-
Доброго дня шановна спільното! Дякую, що дозволили мені долучитись до вашого товариства. Я пишу пісні українською, англійською та німецькою мовами. Хочу поділитися однією з них з вами. Кому буде цікаво, ласкаво прошу до мого каналу. Підписуємося, коментуємо, ділимося з друзями. Дякую за підтримку. Усім добра. youtu.be/KGko80yM400?si=pdWjf_f88aKab6KD