Канадський Марк Chat
-
blue-yellow.lt/uk/about-us/?fbclid=IwY2xjawG0tWNleHRuA2FlbQIxMQABHZPdgSuUIm7c1aYvl6mTIgpqsvv5VahcriVsbkt_lzvNckMpA0REh4DvfQ_aem_-fG9VsKbO9cnQ1pQxH89Vw
-
Назва проекту Blue/Yellow
-
Обери свого діджитал бійця! І задонать на Перемогу! Це литовський волонтерський проект підтримки України. Приймає картки VISA))
-
доброго ранку
-
Доброго дня шановна спільното! Дякую, що дозволили мені долучитись до вашого товариства. Я пишу пісні українською, англійською та німецькою мовами. Хочу поділитися однією з них з вами. Кому буде цікаво, ласкаво прошу до мого каналу. Підписуємося, коментуємо, ділимося з друзями. Дякую за підтримку. Усім добра. youtu.be/KGko80yM400?si=pdWjf_f88aKab6KD
-
Може хто знає цю пісню у підтримку України? Flower yellow and blue... Поділіться повною версією!
-
equityfitnessglobal.com/ai?reference=larissa
-
Приветствую всех здесь
-
Привет
-
Куплю українські обезболюючі, бажано в ампулах
-
Мова спілкування тут українська
-
Доброго дня! Підкажить, чи є такі співвітчизники, які не встигли скористатися програмою CUAET, в'їхали по гостьовій візі, а потім подалися на біженство?
-
Чи варто подаватися на біженство?
-
Вітаю Вас
-
Привіт, плануємо релокацію в Едмонтон, який район краще для сімей з школярами? (робота в на півдні в районі містечка Devon але згоден годину заторів головне нормальний район і гарні школи)
-
Привіт, як продовжити ворк перміт ?
-
Доброго дня, пишу детальний гайд,заходите в ютуб,пишіть «як продовжити ворк перміт» і дивіться
-
За деякий час будете посміхатися з таких своїх запитань. А тим часом можете просто заглугити рейтинги шкіл Едмонтона Також загуглити, наприклад , рівень злочинності по районах міста. Але за великим рахунком - це все умовно.
-
Для початку, треба прочитати про біженство та зрозуміти, чи є у вас підстави для того?
-
Отримую посилки через Meest на автозаправці ☝️від Temu... нє, нічого поганого в цьому немає... заправка близько, майже біля дому ... зручно😉
16 Jan 2023, 06:08
64644/64839
13 Jan 2025, 17:32