Канадський Марк Chat
-
Я так розумію, тут запитують про сервіс типу "передав у віконце американські гроші - тобі видали еквівалент канадськими", і на цьому все. А Ви пропонуєте видаляти гланди через опу.
-
Це самий вигідний, швидкий і безпечний шлях перевезення і обміну валюти. Поклав в Европі кошти в баксах чи евро і в Канаді зняв в канадьких, прямо з нового рахунку... Хоча треба кожному індивідуально рахувати, якщо до 10 тис , то й економія буде мінімальна і не заморочуватись, акщо вже 100 тис+, то звісно, треба так робити...
-
Я реєструвала сина у католицькій білінгвістичній школі. Перший внесок 100$, на покупку шкільного приладдя 149$, автобус на перші місяці безкоштовний. Навчання безкоштовне, їжу давати з собою, продльонку не питала ще, але у інших школах вона близько 500$ на місяць
-
Що я каламучу! Хочу дізнатися які витрати в Канаді і це я каламучу? Ось ви зараз сказали, що продовження платне, та я так розумію, що ще й не дешеве. А мені до цього відповідали, що все безкоштовно. А тепер 500 множимо на 10 це приблизно 5000 $ у рік за школу.