Канадський Марк Chat
-
Це самий вигідний, швидкий і безпечний шлях перевезення і обміну валюти. Поклав в Европі кошти в баксах чи евро і в Канаді зняв в канадьких, прямо з нового рахунку... Хоча треба кожному індивідуально рахувати, якщо до 10 тис , то й економія буде мінімальна і не заморочуватись, акщо вже 100 тис+, то звісно, треба так робити...
-
Я реєструвала сина у католицькій білінгвістичній школі. Перший внесок 100$, на покупку шкільного приладдя 149$, автобус на перші місяці безкоштовний. Навчання безкоштовне, їжу давати з собою, продльонку не питала ще, але у інших школах вона близько 500$ на місяць
-
Що я каламучу! Хочу дізнатися які витрати в Канаді і це я каламучу? Ось ви зараз сказали, що продовження платне, та я так розумію, що ще й не дешеве. А мені до цього відповідали, що все безкоштовно. А тепер 500 множимо на 10 це приблизно 5000 $ у рік за школу.
-
тоді до секцій його водити буде нікому. А взагалі можете не переживати, оскільки 500$ при працюючих обох батьках це не критична сума, але дуже удобно. Дитину до 12 років неможна залишати одну, тобто неможна щоб дитина на шкільному автобусі повернулась сама додому та чекала батьків. Сусіди мають повне право звернутися в органи опіки🤷♀ А після 12 років то вже самостійний підліток- прожльонки непотрібні