Канадський Марк Chat
-
Як не дивно,я з тих людей у кого немає Тік-Току 😂
-
Не повірите,в мене теж ..нема!!! 🙀😬...і не було:) 😉
-
База - теж не має і не було + не буде
-
Я ділюсь своїм життєвим досвідом спілкування із нащадками русифікованих українців та НЕВДистів, для яких дуже весело кепкувати з носіїв української мови та культури і мене ображають подібні цьому вилупку із відео персонажі, які замість того, щоб просто помовчати, настільки прогнили у своєму вихованні, що дозволяють принижувати українців за кордоном. PS. В моєму роду останні 5 поколінь крім українців нікого більше не було, і себе я вважаю українцем. А от на питання ким себе вважаєш ти, якщо для тебе питання осуду поведінки манкурта типу «Болгарский перец» до Марка, є розпалюванням ворожнечі між сходом і заходом України, можеш відповісти собі сам. Мені не цікаво. PPS. Дякую за українську.
-
Ребят, не рекла, может кому интересен доход от 150$ в день? Если да, вот моя знакомая @CryptoManagerVarya
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить, я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Ти вже достав тут цими тупими словами
-
Люди приєднуються, приєднуються, а кількість учасників групи зменшується і зменшується... ... здається Марку треба найняти нормального адміністратора групи, який буде активно вести цю групу...
-
Теж як один із варіантів🤔
-
Ну хто приїхав як і я в 24 році в березні