Канадський Марк Chat
-
Доброго дня . Можливо хтось знає де знайти безкоштовні уроки французької мови в Едмонтоні ? Дякую за допомогу
-
Спробуйте запитати в ФБ групах Едмонтону
-
Всім привіт! Я розглядаю переїзд з Торонто в провінцію Альберту (міста Едмонтон/Калгарі) Хто живе в цих містах, поділіться будь ласка наскільки раціонально переїжджати в ці міста, чи можливо зараз знайти роботу для хлопця з мінімальним рівнем англ, також житло, щоб орієнтовно по цінах? Буду вдячний за інформацію
-
Калґарі більше підходить для ІТ та офісних працівників,в Едмонтоні більше робітничих професій,Калґарі дорожче для прожиття,Едмонтон дешевший,Калґарі більш сучасне місто,Едмонтон широко розкидане,багатоповерхівки лише в Даунтауні Едмонтон місто фестивалів,влітку майже кожних вихідних проходять фестивалі,на рахунок Калґарі не скажу
-
В Калгарі ІТ на рівні обласного центру в Україні, єдиний варіант щось знайти це якщо ви займаєтесь мікроконтроллерами/автоматизацією для промисловості. З приводу фестивалів, в Калгарі ж є Stampede.
-
Шановні українці наша компанія пропонує вам допомогу з оформленням PR, також продовжуємо work permits .Надаємо безкоштовно консультації по гуманітарній программі.На ринку імміграційних послуг працюємо більше 15 років. Керівник з України, в Канаді живе більше 20 років. Наш імміграційний консультант допоможе вам обрати саме вашу прогпамму. За більш детальною інформацією звертайтесь на емейл: [email protected] [email protected]. З повагою до вас представник компанії.. Дякую за увагу!
-
Напевно також і питання по отриманню будь яких документів в людини стало🤔 Хоча якщо є ціль отримати ПР ,то Альберту я б зараз оминав 10тою дорогою (як Онтаріо і БС)
-
Привіт,Марк. Пошир інформацію що до продовження робочих віз для КУАЕТ та інструкції з сайту для Українців з CUAET, що варто зробити, інформація ві Українського конгресу в Канаді , посилання додано нижче: www.ucc.ca/2024/12/18/call-to-action-on-cuaet-extension/