Канадський Марк Chat
-
тоді до секцій його водити буде нікому. А взагалі можете не переживати, оскільки 500$ при працюючих обох батьках це не критична сума, але дуже удобно. Дитину до 12 років неможна залишати одну, тобто неможна щоб дитина на шкільному автобусі повернулась сама додому та чекала батьків. Сусіди мають повне право звернутися в органи опіки🤷♀ А після 12 років то вже самостійний підліток- прожльонки непотрібні
-
Створив соціальну сітку + форум. Розкинув ваші відео по всій сітці, десь біля 20 відео. Ютуб любить коли їх відео вмонтовують в веб-сайти, та й для просування відео каналу добре. Ще й пошукач Гугл буде ренджувати відео, оскільки урли співпадають з заголовками Н1.
-
Питання для тих кому не ліньки писати. За що вам взагалі подобається Едмонтон? Які плюси ви тут бачите? Яке на вашу думку майбутне у цього міста? Питання без контексту. Думаємо обрати саме це місце для життя з дітьми. Ось і цікаво. Всім завчастно дякую!
-
коли ми обирали куди їхати, то дивитись де легша отримати ПР, так це були Манітоба, Саскачеван та Альберта (Квебек взагалі не дивились, бо франц мову не знаємо). Ми не настільки у відчаї та англ мова середня (В1) тому Манітоба та Саскачеван відпали (не подобаються нам перкпади температури -40 +35). Отже Альберта. Тут 2 чудових міста Едмонтон та Калгарі. В Едмонтоні університетів більше (можливо тому що це столиця АВ, не знаю чому так вийшло) тому на перспективу дитина може піти навчатися в наше місто куди зразу переїхали, а не їздити куди. На даний момент потрібно всім придивитися чи підійде нам зима (бо у Києві ми сніг на новий рік не бачили, а тут його буде багато), а через рік можна вже задумуваьися про купівлю нерухомості (іпотека у них чудова, в Україні про таке і мріяти неможна)
-
Про іпотеку зараз рекордна інфляція і підняття ставок вартість кредиту росте і швидко
-
В Україні війна а до війни була корумпована олігархія тому з Україною нема резону зрівнювати у нас і до війни не було стабільності і криза кожних пару років
-
Однак і в Канаді зараз рекордна інфляція за 40 років
-
Слава Україні🇺🇦 По-перше, хочу сказати, що ваша інформація в You Tube, Марк, завжди дуже вчасно потрапляє на очі, а подача емоційна і не тривіальна✌️ Бажаю успіхів!
Також буду вдячна за підказку. Оформляємо аплікацію і вагаюся, який обирати рубрикатор (і категорію) для професії журналіст/редактор/кореспондент. Може є серед вас колеги чи просто більш уважні☺️ Буду вдячна за допомогу🙏🏻