Канадський Марк Chat
-
(BOWP) дозволяє вам продовжувати працювати, поки ви чекаєте результатів вашої заяви на постійне проживання.
-
Замануха Саскачевану. Чомусь ми взагалі на цю провінцію не дивимось
-
Рент вище, податки вище, пропозицій по роботі меньше. Ще й зараз всі рвуться в Вінніпег.
-
В Альберті по провінційній програмі теж є тільки невеликий список із обмеженням по НОКу. Так що фактично обмеження немає.
-
Ого
-
Я подивився таблицю професій що не підходить. Досить невеликий перелік. Є ьам звістно пара дивних місць по типу «оператор сфери обсуговування» бо це як на мене дуже широке позначення, а в цілому НОК доволі широкий
-
Тут треба бути дивитись після якогось часу, яка саме провінція таки відірве найліпші кадри серез куадців. Я читаю що дуже багато їдуть в Онтаріо, БК та навіть Квебек. Але мені здається що коли ти майже без підготовки їдешь в такі «важки» провінції то доволі імпульсивне рішення. Звістно якщо ті люди не з НОК 0 чи А
-
Якщо ти напр. високооплачуваний програміст - то приїзд у Торонто або Ванкувер цілком виправданий, бо в якомусь селі у Саскачі ти роботу не знайдеш. Ну і навпаки, якщо ти плануєш працювати на мінімалку - то Ванкувер тобі протипоказаний. Треба їхати де дешевше.
-
Просто дуже дивно читати, як люди без професії і мови з 2 дітьми і без грошей їдуть в Торонто.
-
Знайдеш віддалено працювати і на відміну від Ванкувера можна відкласти грошей
-
Без авто не можливо в маленькому містечку ніяк взагалі