Канадський Марк Chat
-
Я б усіх м'ясників на передову кинув
-
А як бути з дебілами, які вибрали Зе? Вони кращі за м'ясників, чи ні? А що робити з тими, хто робить ковбасу - там є м'ясо чи ні? А ті хто вирощує курей для яєць? Корів для молока? Мене дуже цікавлять думки дебілів, я їх колекціоную. Я не кажу, що ви - дебіл, я просто розказав свою точку зору. Так само як ви сказали свою. Фірштейн?
-
Бо м'ясники то не є люди, за срані 10 баксів вбивати хоч то свиней.
-
Не пиши мені.
-
Так а ви розумієте просту штуку, що рослини теж живі? Ви вичали ці питання? Рослини навіть можуть передавати іншим інформацію про напад на них? Чому саме на тваринах зупинятися? А комарі? Ваша думка страшенно цікава для мене. Професійно. Жаль, що ви не відповіли на мої питання.
-
Агресивні вегани то класика)
-
Ага. При чому вони такі цікаві інколи, але не тут. Я якось ніс одної веганки рюкзак, бо в неї тупо сили кончились. Так буває, коли погано їсти. І так, я бачив кишки барана, свині, корови, людини. Ані свиня, ані людина не можуть бути веганами без наслідків. Чисто фізіологічно. От свиня і не веган. Мвпи теж, але мавп не різав, так здогадуюсь. А от що корова, що баран мають скажену довжину специфічних кишок, а корова ще й два шлунки. Горила, веган, має натсільки велике пузо і жере настільки багато, що в неї все ок. І сила є, і пузо. Талії от тільки нема.
-
Доброго дня, Шановне товариство! Чи можна в Альберті отримати освіту тестувальника (Quality assurance) щоб потім працевлаштуватися за спеціальністю і податись на PR? Бо в затребуваних Альбертою спеціальностях знайшов лише Information System Quality Assurance Analyst, не знаю чи це одне і те ж. Дуже дякую!!!
-
Так значить 75 відсотків населення України по твоєму дебіли? Хто ти взагалі такий, щоб таке казати? І як тебе назвати? Це ти хотів сказати, що якби не вибрали Зеленського, то не було би війни? Знаєш, треба менше патякати того, в чому ти абсолютно не розумієшся.
-
по перше по принципу Парето 80 процентів людей тупі. Ну так принцип працює. По друге, так, війна йшла б інакше. У зе ьули плани нападу на Київ від ЦРУ. ВІН САМ це підтвердив. АЛЕ ВІН САМ сказав бучанцям бути вдома. Війна, можливо, була б. А може й ні. Тому що Чонгар було розміновано. І так, людина яка поступає як дібіл - і є дібіл. Ну або дебіл. І так само мій батько голосував за Чорновола, свого часу, і історія показала, що Польша поступила правильно. Так само покажу і тут. Завтра Байден буде мати розмову по Єрмаку. Хто привів Єрамака?
Якщо ви за Зе - то фіглі ви їдете в Канаду? Ви ж там перемогли!!! Всі українці діаспор голосуваоли в більшості проти зеленського. окрім діаспори Росії.
Як на мене це і є показник.
Якщо вам це важко зрозуміти - справа ваша. Але за Зе проголосувало 73% від тих 52% як пішли. А ще 48% просто нічого не зробили. Так що ні, в Україні дібілів менше. Але в цей раз вони перемогли. І зараз у "боневтіка" колосальні рейтинги. Чому? Бо не втік.
-
Доброго дня друзі, Підкажіть, можливо у когось була схожа ситуація, заповнили аплікацію на сімю з 4-х (двоє доросли, двоє дітей) в одній групі всі. Лист для здачі біометрії прийшов тільки мені, а дружині ще немає. Для неї теж має бути окремий лист для здачі біометрі як я розумію?
-
Please be informed your visa application is pending ,
and pending reasons "to be sent with the first next shipment
Пришло вот такое сообщение из визового центра. Значит мои паспорта готовятся к отправке ?