Канадський Марк Chat
-
Дайте консультацію по реєстрації на біометрію. Коли завожу дані і номер IRCC то якщо не вибрати дату то в кабінеті всерівно не зберігається. Чи при цьому можу зареєструвати кабінет в Польському і вибрати дати якщо є там? Всерівно номер ще не фіксує. Так можна?
-
Там де ти його положив
-
дуже хотілось встрять в конфликт😁 але Павло не такий і поганий, мені подобається його блог))) Від себе додам, що містер Зе дуже медійна особа і це допомогло Україні протриматися довше у війні, але це моє бачення ситуації. А щодо перемоги... то переможців не буде - всі програють по своєму😞
-
Друзі, підкажіть, європейськими/українськими телефонами вийде користуватися в Канаді? Я маю на увазі не зарядний пристрій, а самі девайси.Чи сумісні вони з Канадськими стандартами зв'язку, чи доведеться по прибутті викидати і покупати нові? Буду вдячна за відповідь.
-
Звичайно сумісні. Беріть і користуйтеся, без проблем.
-
Рурал, мале місто:
- 1300+200 (2 кімнати бедрума)
- до 1100
- 60+ інтернет на двох, але мій тариф на одного 65, бо інші оператори погано ловлять,
- інтернет домашній 65-95 як пощастить. бо може не бути вибору
- маленьке село, гранд караван, тільки отримані права, тип страховки каско і осаго - 141 долар на місяць.
Чи може пани та панянки вважають, що я хвалюся?