Канадський Марк Chat
-
Місць взагалі немає. В Україні вже немає днів 5. Краків закривають. Вчора не було нігде в ближчих містах - Краків, Бухарест, Варшава, не говорячи про Львів (((
-
Доброго дня , як провірити де щас знаходиться мій паспорт ?
-
Там де ти його положив
-
😂😂😂
-
Треба щоб так було в візових центрах
-
дуже хотілось встрять в конфликт😁 але Павло не такий і поганий, мені подобається його блог))) Від себе додам, що містер Зе дуже медійна особа і це допомогло Україні протриматися довше у війні, але це моє бачення ситуації. А щодо перемоги... то переможців не буде - всі програють по своєму😞
-
Напишть ті хто вже в Канаді які приблизні витрати на сімю 4 чол. Діти шкільного віку. +- скільки обходиться
- Житло + комуналка
- Харчування
- Телефон звязок + інтернет
- Інтернет дом.
- Автострахівка
-
Друзі, підкажіть, європейськими/українськими телефонами вийде користуватися в Канаді? Я маю на увазі не зарядний пристрій, а самі девайси.Чи сумісні вони з Канадськими стандартами зв'язку, чи доведеться по прибутті викидати і покупати нові? Буду вдячна за відповідь.
-
Звичайно сумісні. Беріть і користуйтеся, без проблем.
-
не всі оператори нажаль підходять,тому спершу треба у них взяти сім картку потестити у свойому апараті, якщо підходить то підключатися.
-
Мене спитали. Я відповів з цитуванням. Ви можете не читати. Переходити на кожну відповідь задану не в приват відразу в приват, як на мене, перебор. Коли доцільно відповісти в приват, я це роблю. Дякую вам за пораду.
-
уточніть локацію. ціні різні.
-
Альберта
-
на жаль ні. там треба щоб були документи, які підтверджують проживання дитини з батьком. подробиць не знаю, але таку відповідь бачив точно.
-
Рурал, мале місто:
- 1300+200 (2 кімнати бедрума)
- до 1100
- 60+ інтернет на двох, але мій тариф на одного 65, бо інші оператори погано ловлять,
- інтернет домашній 65-95 як пощастить. бо може не бути вибору
- маленьке село, гранд караван, тільки отримані права, тип страховки каско і осаго - 141 долар на місяць.
Чи може пани та панянки вважають, що я хвалюся?
-
Підскажіть, а страховку на авто потрібно за рік одразу платити, чи можно щомісяця?
-
Я не платив. Буде цікаво, знайду назву компанії. Я про неї читав гарні відгуки, а мені діллер порадив. В міленіум я тупо не додзвонився. Теж гарна для українців страхова
-
Не забудьте про медичну страховку.
-
в міленіум кажуть, що треба писати на почту
-
Ну спробував подзвонити по гомеру
6831/64839