Канадський Марк Chat
-
Мене спитали. Я відповів з цитуванням. Ви можете не читати. Переходити на кожну відповідь задану не в приват відразу в приват, як на мене, перебор. Коли доцільно відповісти в приват, я це роблю. Дякую вам за пораду.
-
уточніть локацію. ціні різні.
-
Альберта
-
на жаль ні. там треба щоб були документи, які підтверджують проживання дитини з батьком. подробиць не знаю, але таку відповідь бачив точно.
-
Рурал, мале місто:
- 1300+200 (2 кімнати бедрума)
- до 1100
- 60+ інтернет на двох, але мій тариф на одного 65, бо інші оператори погано ловлять,
- інтернет домашній 65-95 як пощастить. бо може не бути вибору
- маленьке село, гранд караван, тільки отримані права, тип страховки каско і осаго - 141 долар на місяць.
Чи може пани та панянки вважають, що я хвалюся?
-
Підскажіть, а страховку на авто потрібно за рік одразу платити, чи можно щомісяця?
-
Я не платив. Буде цікаво, знайду назву компанії. Я про неї читав гарні відгуки, а мені діллер порадив. В міленіум я тупо не додзвонився. Теж гарна для українців страхова
-
Не забудьте про медичну страховку.
-
в міленіум кажуть, що треба писати на почту
-
Ну спробував подзвонити по гомеру
-
При мені в Канаді два айфона, один куплений в Україні, другий у Латвії, обидва працюють без проблем як з місцевою sim-картою, так і українська sim-карта з роумінгом. У знайомого Samsung куплений у Австралії, також працює без проблем. У інших знайомих xiaomi куплений в Україні, також ніяких проблем 👍
-
Медичну багато дають на фірмах на які влаштовуєшся
-
Безкоштовно?
-
Якщо можна, занайдіть назву вашої страхової, дякую.
-
Знайомому вроді оформили на всю сімю з роботи а по оплаті точно не знаю
-
Коротше кажучи, треба щоб працювали двоє. Інакше вижити буде складно.
-
Так. Бо зарплата тут по першому часу 2к. Далі легше, але далі завжди легше, хоча і запити ростуть. Тут нема бензину за авто, тут нема одежі, тут нема жодних розваг... Ну рік так можна. Хоча одежу бажано купити все ж зимову)
-
а якщо хтось хоче заощадити кошти то взагалі нереально... Я дивуючись як люди пишуть що в Канаду їдуть на заробітки... яяяк це в них вийде навіть не уявляю🤯
-
Якщо буде корисно, то я для себе зробив табличку з прорахунком доходів та витрат, можете потикати собі😉
-
Якщо без дітей та двоє працюють то навіть на мінімальці можна заощаджувати, не багато, але можливо. Ну і на мінімальній з/п це звісно не заробітки)
6841/64839