Канадський Марк Chat
-
klm.traveldoc.aero/
-
Варто знати, що під програмою CUAET, є прихована місія канадського уряду поповнити країну представниками працьовитої нації, - Українцями. Країна величезна, а населення лишень 38млн., з індусами і сірійцями не склалося, вони ледащі. Демократія трохи затиснута, не така як у Штатах, є певні проблеми з медициною, 1400 людей померло в лікарнях так і не дочекавшись черги до лікаря...Рік не пам'ятаю, але це факт. Збирайте інформацію, все зважуйте. Бог у поміч!
-
Марк, таке питання. Я читав, що в Едмонтоні інколи можна побачити Полярне сяйво (Northern Lights, Aurora). Люди пишуть, що видно погано і щоб добре роздивитися, потрібно їхати далі на північ. Наскільки реально помилуватися ним не виїжджаючи далеко за місто? І чи реально взагалі?
-
Привіт, підкажіть будь ласка футбольні клуби для хлопців.
-
Тільки як його знайти того працедавцю 😔
-
Друзі, в мене emergency. Підкажіть, будь ласка, на скільки $$$ я вляпалась. Скільки коштує поставити нову коронку в Едмонтоні? Страховки ще ніякої немаю. Тільки приїхали. Може є якась недорога стоматологічна клініка?
-
Та ну... Про оплачені 6 міс щось ніхто так і не казав із знайомих новоприбулих… Потрібно мати рахунок в банку та кошти на ньому. В Едмонтоні є ріелтор українка, через неї багато хто зняв аварти і ніяких 6 місяців не сплачували. Так є сума депозиту, але вона приблизно від 200 дол (за деякі апарти 1000 дол). Просто ви підписуєте контракт приблизно на рік в якому прописується сума неустойки у разі якщо вирішите розірвати контракт раніше. На прикладі: знайомий зняв квартиру в downtown за 850 дол на місяць + 200 дол депозит; неустойка 1000 дол по його контракту.
-
З приводу аренди житла в Едмонтоні - рекомендую по можливості прилетіти сюди вже до вересня, бо тоді все дешеве житло розберуть студенти, тут їх дуже багато приїзджає. Зараз є багато варіантів, навіть two bedroom за недорого можна знайти і в нормальному районі
-
-
Страховка звичайна не покриває дантиста нажаль Запитайте у фб у группі українці в Канаді там де 140к людей нашого дантиста з прив‘язкою до міста