Канадський Марк Chat
-
Гайд по справке с правами если вы на территории Украины : Идёте в любое мрэо , пишите заяву по образцу , вам делают ксерокопию айди карты и водительского удостоверения , скрепляют вместе и говорят 10 рабочих дней и приходите за справкой . Выходной день в мрэо -Воскресенье .
-
Добрий день всім , відправляю матір в Канаду Торонто .може хтось порадить ріелтора для з'йому житла для одної особи. та й люба інфа буде доречна .
-
Це для чого робити ?
-
Це щоб стаж довести
-
Тут вже хтось писав, що канадці зараховують наші права без ніяких довідок.
-
і змінили, кажуть, що в Альберті по нашим правам можна вже рік їздити, а не 90днів
-
Торонто дуже дороге місто, хоча якщо маєте кошти то ок:)
-
Я теж це читав
-
Вона усе одно безкоштовна, а коли ві будете здавати на g2 та full g вони можуть зробити запит до нашого Міністерства про дійсність прав , а так хоп і ви самі їм дасте і трохи часу збережете
-
Але страховка на канадських номерах дешевше
-
на перший час зняти кімнату .
-
велике місто більше шансів знайти роботу
-
я так думаю
-
Вітаю! Допоможіть розібратись. При заповненні анкети для дружини, чоловіка і 2-х дітей, де розділ кількість членів вказували лише дорослих, тобто 2 members. Дітей не додавали окремими учасниками. Вкінці лише завантажили їхні закорд.паспорти і свідоцтва. Це помилка? Щиро дякую!
-
Так помилка
-
У вас діти не члени родини ?
-
Та звісно члени....(((
-
На кожну дитину треба робити такі самі аплікації як і на дорослих . Лише в питанні «чи ви представник, чи заповнюєте за себе» пишете що представник.
-
Слова занадто дрібні і бідні, щоб висловити усім Вам своє почуття подяки!
-
А на дружину, якщо чоловік заявник, також заповнювати, що "представник"?
7239/64839