Канадський Марк Chat
-
Яку інформацію? Без різниці якої ви національності для пошуку роботи чи в чому питання?
-
Вибачте, можливо я не правильно написала. Просто в деяких країнах наші перукарі дуже цінуються, а десь дуже важко влаштуватись . Чи є можливим влаштуватись на работу перукарем в Канаді?
-
а я що проти?)) просто для мене незрозумілі такі амбіціі (для мами), відвалювати 2,5к$ за однобедрумну квартиру, щоб що?)) а ПР взагалі промовчу
-
Так ніхто не питає вашу національність тільки навички та мову
-
Дякую, зрозуміла.
-
що ж у неї за рівень англійської, за освіта, досвід роботи, що їй треба Торонто, що в ньому таке є що в інших містах відсутнє?))
-
Ну взагалі в Торонто багато чого є чого немає в інших містах Канади Торонто єдиний мегаполіс в Канаді
-
але йому треба відповідати, а тут мама... напевне англійська ще А2?))
-
Я просто вже бачила такі амбіціі у своєї подруги. Вона зразу казала що їдуть лише в Торонто або Ванкувер (у неї А2 у чоловіка А1)... в результаті в Вінніпегу вже🤷♀
-
А чем Калгари не мегаполис ? Город то огромный
-
якщо порівнювати з Торонто, то геть невелике місто)) А по факту ого-го. Дивлячись від чого відштовхуватись🤷♀
-
Просто шо Калгарі на мапі має вид саме міста а навколо об’їздна дорога , а Торонто тече з района у район . Мабудь мені так здається
-
Всім привіт , хто подавався на вклейку візи в канаді , поділіться досвідом .
-
instagram.com/ti_juliaa?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Дівчинка ділилася в актуальних сторіс
-
Більше спаму зараз буде від того, що почнеться спілкування на тему спам то чи не спам 🤣
-
При чому демократія до спаму контентом, який ніяким боком не підходить до тематики каналу?
-
шкода він російською не пише😂😂
-
Бо давно тут срачу не було?
-
так😁
-
Краще спаммера, чим орка читати 😂😂😂
7266/64839