Канадський Марк Chat
-
Минуле то відкидаємо хто що втратив це не справа Канади да і владі Канади ми однакові хоч ти зі Львова хоч з Бахмута . Їм що головне , як ви можете бути корисним тут і зараз і вже від цього плясати . Знайшов роботу - відмовся від відплати наприклад . Не знайшов - ну що ж держава тобі допоможе
-
Є чутки, що начеб-то допомога від Альберти буде тім ньюкамерам хто на момент початку війни перебував в Україні. Це знайомий чув в аєропорту Едмонтона (офіцер спілкувався з українцями, які на момент початку війни працювали у Італії). Але офіцер так і сказав, що це поки що на рівні «чуток» 🤷♀️
-
Вам чому має бути так завідно, Вашу допомогу комусь відали з європи хто приїхав? Хто хотів вже давно виїхали з України, багато поїхали в Британію поробили собі документи і вернулися назад, бо виявляється там треба пахати , а не так як в Україні сидіти в офісі і робити вигляд , що працюєш і в телефоні пів дня сидіти, і з Канади вже багато хто вертається назад. А після першої зими то половина приїде і буде говорити, що тут дуже холодно і дорого.
-
В мене друзі в перші дні війни з Польщі де вони жили купили 100 косок в Британії , і турнікетів пару ящиків витрити були більше 10 тис € і вони поїхали в Канаду в кишені були 3000$ , то як Ви їм скажите , що вони мали заробити, несудіть людей від Вас нічого невимагають вони і нічого у Вас не просять.
-
Я перепрошую, але чи ви коли-небудь переїжджали в іншу країну і починали все з нуля? То не на відпочинок їхати. Ще не бачила жодної людини, яка б вирішила "ой, щось мені наскучило моє налагоджене життя, чи не переїхати на інший континент і створити собі багато нових квестів"
-
В межах Конституції? Ви впевнені? Можете назвати закон, який наразі забороняє виїзд чоловіків за кордон? Дуже цікаво було би взнати.
-
Саме так.