Канадський Марк Chat
-
Я вже плачу податків більше. Ніж умовні 500
-
Чистий прибуток все одно буде кратно вище ніж допомога
-
Ну а так вам потрібно відмовитись наприклад від 4000 заради 500, де сенс у цьому ?
-
Ні. Я про інше. Я про справедливість, і економію це різні речі. Частково я з вами згоден, окрім того що відкинути все що раніше. Тут не згоден, хоча мій будинок поки цілий
-
Ну яке їм діло у кого що з будинками в Україні да і як вони можуть це перевірити ? Вони й так дають нам досить багато по цій програмі . Ну якщо прям утопія утопія то так , те що було раніше згоден але будемо реалістами
-
Є чутки, що начеб-то допомога від Альберти буде тім ньюкамерам хто на момент початку війни перебував в Україні. Це знайомий чув в аєропорту Едмонтона (офіцер спілкувався з українцями, які на момент початку війни працювали у Італії). Але офіцер так і сказав, що це поки що на рівні «чуток» 🤷♀️
-
VFS Global
-
Допомога для того, щоб мати можливість стати на ноги в новій країні, забезпечити собі житло, знайти роботу і платити потім податки з яких ця допомога береться.
-
Ну по перше, ми всі по cuaet приїдемо в Канаду після 24.02.2022. І не треба думати, що людям які жили в Європі гроші з неба падали. Вони їх теж працею заробляли.
-
Вам чому має бути так завідно, Вашу допомогу комусь відали з європи хто приїхав? Хто хотів вже давно виїхали з України, багато поїхали в Британію поробили собі документи і вернулися назад, бо виявляється там треба пахати , а не так як в Україні сидіти в офісі і робити вигляд , що працюєш і в телефоні пів дня сидіти, і з Канади вже багато хто вертається назад. А після першої зими то половина приїде і буде говорити, що тут дуже холодно і дорого.
-
В мене друзі в перші дні війни з Польщі де вони жили купили 100 косок в Британії , і турнікетів пару ящиків витрити були більше 10 тис € і вони поїхали в Канаду в кишені були 3000$ , то як Ви їм скажите , що вони мали заробити, несудіть людей від Вас нічого невимагають вони і нічого у Вас не просять.
-
Жінкам і дітям виїзд не заборонено.
-
Я перепрошую, але чи ви коли-небудь переїжджали в іншу країну і починали все з нуля? То не на відпочинок їхати. Ще не бачила жодної людини, яка б вирішила "ой, щось мені наскучило моє налагоджене життя, чи не переїхати на інший континент і створити собі багато нових квестів"
-
Читайте уважно конституцію України, там все розписано , влада діє в межах конституції. А так як ви пишете про призидента своєї країни, я не думаю , що Канада це підходяча країна для Вашої іміграції.
-
В межах Конституції? Ви впевнені? Можете назвати закон, який наразі забороняє виїзд чоловіків за кордон? Дуже цікаво було би взнати.
-
Саме так.
-
Мені просто цікаво, а з якої причини не беруть до армії? Якщо можете, наведіть приклад, бо поки що знаю лише інший бік медалі.
-
Ну якщо Ви юрист, тоді Ви давали клятву народові України, тому і Вас не випускають. Напевне в універі була воєнна кафедра і Ви маєте офіцерське звання. Вам все не так то допомогу не тим дають, то призидент .
-
Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.
-
В статті пише що армія? Пише громадян України , не трактуйте поняття закону як це роблять в Україні адвокати і суді з прокурорами. Якщо Ви впевнені , що порушуються Ваші права подавайте в суд , потім ще є Європейський якщо нашому не довіряєте.
7309/64839