Канадський Марк Chat
-
Тут колосальна логіка і частково навіть тут є справедливість. Чому не повністю? Та тому, що дехто виїхав в Європу не від гарного життя. Просто є ще момент: цією допомогою провінції будуть між собою конкурувати за людей. Я отримав тут повні права і вже не зможу просто поміняти їх, до двох років, а українських вже нема. Один якір на користь Альберти. Ну і так далі. А отже можуть не мудрствувати лукаво і зафігашити допомогу всім. тим більше, що все ж в Альберту приїхало менше 20% від загалу, тобто тисяч 10-12 людей. Чекаємо.
-
Я раніше вже тут писала, що ті хто виїхали на заробітки раніше то то не від гарного життя. Я не дорікаю за це. Мова іде про фінансову допомогу біженцям з війни! Всі ці допомоги із-за того що люди покидають свої домівки в Україні із-за війни, а не тому що світ масово полюбив українців і роздає їм гроші на кожному кутку
-
Скористалась послугою фірми з візової підтримки. Хтось тут в групі дав контакт. Вже забрала паспорт з візою.
-
Чи можливо арендувати житло новоприбувшим на Rentfaster без кредитної історії?
-
Та не всі, що працювали в Європі змогли щось там відкласти. В кращому випадку пару тисяч мають. І є біженці, що на крутих тачках в'їхали в Європі, що полякам очі на лоб лізли від тих машин. Так, що тут від людини залежить брати наприклад безкоштовно літак чи ні і т .п.
-
250 злотих, чи гривні по курсу
-
Слухайте, це не совок, де у людей забирали паспорти, щоб вони не змилтся з села, хіба на навчання. По-друге, в Україні йде страшна криза, вже навіть воєнним затримують зарплатню. Чому не дати людям заробити, якщо ви не можете забезпечити ні безпеки, ні більш-менш достойне життя. А прокурора САП не назначають, тобто буде менше допомоги і фінансової теж (не хочуть фінансувати корупцію). Потрібно реально дивитись на речі. І потрібні не хлопці, а добра зброя, саме вона принесе перемогу, а не закидування м'ясом, як це роблять москалі. Вибачте, більше політики не буде
-
А навіщо тоді заробітчани їхали за кордон мільйонами якщо в Україні була можливість заробити?
-
Ні я думаю просто що ті хто залишилися а набагато гірші ситуації зараз
-
Тому що роботи нема виїхати сім'я не може а жінка с дітьми не витягне ніяк одна і так у багатьох