Канадський Марк Chat
-
Ні я думаю просто що ті хто залишилися а набагато гірші ситуації зараз
-
Давайте придумаєм ще як можна дискримінувати і розділити людей....
-
Тому що роботи нема виїхати сім'я не може а жінка с дітьми не витягне ніяк одна і так у багатьох
-
А ще велика кількість без майна та житла
-
Бо щось тут давно ні російською ніхто не говорив, ні спам не закидав😂
-
Тобто не давати допомогу тим кому вона не потрібна це дискримінація?
-
саме так. Чоловікам в країні зараз дуууже тяжко прогодувати сім'ю а закордон виїхати щоб хоч там роботу гайти не випускають. А виїхавши чоловікам це не зрозуміти, вони навіть не знающо таке дикий страх грози коли зжається що знову почали бомбили твою сім'ю.
-
Ні але тепер подумайте логічно, допомога надається по програмі куает. Канадою, ніхто нікого не розділяє по якихось категоріях і допомога надається всім хто приїде і "попросить" То чому самі люди сортують людей?
-
Допомога тим хто постраждав від війни я розумію, але вимоги отримувати ще й від провінції допомогу крім федеральної це наглість
-
саме головне що вам навіть і не соромно. Наглість це не те чим варто пишатись
-
Вони технічно не зможуть це зробити. По ваші аналогії то допомогу по безробіттю теж треба платити всім щоб нікого не дескримінувати?
-
Пані, я зазіхаю на ваші гроші чи майно? Я пишу законні факти.Це ви тут пишите хто на що заслуговує.. це дійсно наглість за яку має бути соромно.
-
ви заробітчанин який геть не знає війни та пімазались під Куает теперь нагло потребцєте допомоги, да соромно буду таким. ще й чоловік.
-
більше за все ця категорія чоловіків бісить прямо. Сиди мовчки хапай далі надурнячка все і не виступай, так НЕ))))
-
Що мелете дурниці.. Чому пишите мені про це? Пишіть петиції канадському уряду щоб заборонили подаватися на куает тим хто за кордоном
-
Фільтруй базар халявщик і перечитай ще раз про що я писав ( про грошову допомогу від провінції)
-
Ви думаєте що люди ті хто за кордоном від хорошого життя виїжджали? Чим прикриваєтесь? Війною? Вона вже від 2014 року і хто це відчув, виїхали на заробітки
-
Читай правила групи, бо може бути БАН
-
прямо хочеться щоб вас повернули в країну та показали як воно сидіти в метро коли місто бомблять. Як воно вийти і зрозуміти що немає де жити. Роботи немає а є дружина і діти. Да халявщик ви, вірно вище вам все написали. соромно навіть що українець. Немає ні каплі ємпатії, а лише жадоба, не такими я нашу націю уявляла.
-
Просто зараз в 21 століття люди діляться на 2 типи, одні називаються домом де в попу тепло, а інші де народились :)
7355/64839