Канадський Марк Chat
-
Тобто не давати допомогу тим кому вона не потрібна це дискримінація?
-
саме так. Чоловікам в країні зараз дуууже тяжко прогодувати сім'ю а закордон виїхати щоб хоч там роботу гайти не випускають. А виїхавши чоловікам це не зрозуміти, вони навіть не знающо таке дикий страх грози коли зжається що знову почали бомбили твою сім'ю.
-
Допомога тим хто постраждав від війни я розумію, але вимоги отримувати ще й від провінції допомогу крім федеральної це наглість
-
Вони технічно не зможуть це зробити. По ваші аналогії то допомогу по безробіттю теж треба платити всім щоб нікого не дескримінувати?
-
Фільтруй базар халявщик і перечитай ще раз про що я писав ( про грошову допомогу від провінції)
-
прямо хочеться щоб вас повернули в країну та показали як воно сидіти в метро коли місто бомблять. Як воно вийти і зрозуміти що немає де жити. Роботи немає а є дружина і діти. Да халявщик ви, вірно вище вам все написали. соромно навіть що українець. Немає ні каплі ємпатії, а лише жадоба, не такими я нашу націю уявляла.
-
Просто іноді шкода, що справді «потребуючі люди, які тікали від війни» так і не можуть отримати допомогу… Наприклад дружина мого брата, тікала з Маріуполя, з диною 1 рік, без жодних нажитих речей. Брат з 2014 року на війні, по самих гарячих точках. Він був поранений на війні, лікували, великі гроші на то пішли. Вона була вимушена виїзжати з Україні, але зіштовхується знов і знов з проблемами, черги, вже немає тої допомоги і тд… І так, ми ті, для яких війна почалась з 2014 року, ми з Донецької області…
-
А хтось жив в Італії та з чоловіком італійцем летить по cuaet питає як декларувати ювелірні вироби та скільки можна грошей з собою вести в потім про безкоштовне житло та допомогу як отримати і таких кейсів величезна кількість
-
Так це законно повністю але на мою думку аморально