Канадський Марк Chat
-
Доречі читала,що навіть через Британію можно без візи,але як що транзит не більше 24 годин і без виїзду з аеропорту,як що з виїздом теж можливо,для тих у кого є віза в Канаду і розпечатані білети...але кажуть краще уточнювати на офіціальному сайті...
-
Але інтересно потрібна віза в паспорті обов'язково🤔
-
Головне, щоби виліт в Канаду був з однієї із шести країн. Якщо ви будете летіти транзитом через інші країни, то вже треба дивитися, для деяких потрібна транзитна віза.
-
Дякую,про візи транзитні дивилась,тільки як що з виїздом з аеропорту,або більш ніж 24 години ьреба,це для тих у кого є канадська віза і білет до Канади...
-
Доброго дня. Чи є хтось у групі,хто може допомогти із заповненням анкети? Є декілька запитань. Якщо такі є і готові допомогти -напишіть, будь ласка, у приват. Наперед вдячний!
-
Питання стосуються здоров'я, а саме екзамену,про який ідеться. Що мається на увазі під цим екзаменом? У мене 3-тя група інвалідності. Я не знаю чи потрібно це десь вказувати. Також хотів поцікавитись на рахунок перекладу, можливо у когось є шаблони для заповнення та механіка перетворення у PDF.
-
Інвалідність вказувати не потрібно. Медогляд проходиться вже в Канаді. Там беруть кров і роблять рентген.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement.html
-
Я заповнювала за допомогою цього
-
Спробуйте на ютубі подивитися мануали як заповнювати покроково. А коли вже будуть точні запитання то пишить їх, Вам обов‘язково дадуть відповіді
-
Я нічого не перекладав і ніхто не вимагав перекладу. Як буде потреба тоді варто перекладати документи на англійську.