Канадський Марк Chat
-
Зрозуміло. Гарно дня )
-
особливо не згадувати радять про інвалідність коли подаватись на ПР будете. Взагалі з інвалідності вам виплат по куает ніхто не дасть, тому інформація необов'язкова
-
Скани можна робити у будь-якому вигляді(маю на увазі колір). Кольорові займають значно більше місця .
-
так, але треба канадський номер телефону і канадська адреса, вони реєструють без сін. Інформація на основі тих банків що я переглядала
-
так їх потім стиснути можна.
-
треба кольором
-
Не йдеться про виплати. Просто читав,що якщо не вкажеш усієї інформації або вкажеш недостовірну-то можуть відмовити у наданні візи.
-
ОК, дякую.
-
А якщо вакцинований, але CoronaVac, а бустерна Phizer?
-
якщо прямо не питають чи є інвалідність, то краще не писати
-
для Канади ви повністю вакциновані
-
досить 2 вакцин коронавак
-
так, в Канаді немає сроку придатності курсу вакцинації
-
Друже дякую за відповідь!
-
зараз багато людей вакцинуються Джонсоном, чекають 14 днів та летять до Канади - так вони не втрачають час в новій країні:) да і знайти роботу вакцинованим легше (багато компаній не хочуть ризикувати і брати невакцинованих - але це щодо кваліфікованих професій)
-
А питання якщо не вакцинований то можна в Канаді без вакцини?
-
для арівКан qr код, я брала роздруковку у сімейного лікаря (там на англ мові з печатями ще)
-
пішли полегшення, вже навіть між провінціями можна їздити на потязі і автобусі невакценованим (раніше тільки на власному авто) Так що можна і мені здається що в вересні (якщо не буде нового буму ковіда) знімати всі обмеження
-
так сімейний лікар, ви йому свою закордонні паспорти, він друку папірець, штампує і підписує
-
А якщо міжнародний паспорт вакцинації з Дії самому роздрукувати, піде? Там теж куар-код є.
7705/64839