Канадський Марк Chat
-
Ви на випередження постійно судите, хтось права купує, тому що чекати довго, а потрібно завтра. Людина запитала, чи поцікавилася
-
Ті, хто звик "порішати", моя порада - залишайтеся краще в Україні. В Канаді вам із таким менталітетом буде важко. Я особисто хочу в Канаду, щоб бути подалі від таких, як ви.
-
Якщо віза на руках, і плануєте летіти вже, то легше відсидіти 2 тижні і вколотись, якщо місяць є в запасі, краще передчасно
-
я ж непроти вас і ваших ділків, ваш опит)))
-
можете кинуть всіх в ігнор і не читати вам відповіли як є
-
любите ви перекрутити, другий день цю картину спостерігаю) я не свою історію описав, а приклад. Тяжко вам, якщо ви так любите зацікавити, заради сварки в чаті. Адже тут ніхто не прийшов вирішувати питання, тут люди дізнаються як справи. Між іншим, ви не уявляєте, на якому рівні є коррупція у США та Канаді
-
вирішувати не вийде, але гуглити і питати можна будь-що, за це у в'язницю не садять
-
я відповідаю написання, те що інформація яку ви отримали вам не подобається - не мої проблеми.
-
та мені взагалі все одно, я ще в першій хвилі вакцинації🤦♂
-
я не байдужий до ваших інтриг до учасників чату, ви намагаєтеся всіх неугодних для вас, зробити ворогом народу, тим, хто не відповідає на вашу думку для життя в Канаді. Ви самі де зараз перебуваєте?
-
ця розмова вже не стосується цього чату а на особисте з вами переходити бажання немає. дякую
-
Так, ми ще тут тільки, здається, на тему релігії не сварились😂 Все вже було))
-
ДарЬя дуже любить сортувати людей.. і робити висновки, ставити діагнози і взагалі хамити не знаючи про людину особисто. Неодноразово замічено.
-
та я ще дивувалася темі де людина цікавилася куди меньше всього наші їдуть щоб їхати саме туди.... тепер починаю розуміти ((
-
Ні не може, тільки через пошту. Ми так витратили куча часу, поїхали в Берлін, а вони з рук не беруть документи!
-
тому що таких як ви, що постійно засуджують і заздрять багато, ось лбді і хочуть туди, де більше людей байдужих до чужого
-
Діти то скільки років? Так щоб знати
-
Та їй 45, ти шо вона все знає ))
-
То як мені буде 31, я зможу вас сортувати та не поважати?
-
Мені хоча 20 років, алє я не ділю людей :) То вам теж раджу. Одразу ваше життя зміниться
7782/64839