Канадський Марк Chat
-
Не треба. Мені Дарія, наприклад, багато відповідей надала на мої запитання.
-
Хм, тоді по факту ви можете відкрити рахунок в Канаді та фірма вам буде скидати на канадський рахунок гроші, по суті можете більше нічого і не робити, але суми я так розумію не маленькі тому потрібно дізнатись як вам це в податкову подати. Але є ще такий варіант, в мене знайомі вже в Канаді але все ще працюють через український фоп (правда із-за курсу не всю суму виводять із рахунків компанії). Вони просто приїхали із запасом коштів тому поки працюють собі та акомулюють нові зароблені кошти, а вже після закінчення війни будуть їх виводити
-
перші 183 дні не оподатковуються, в цьому році (здається до березня 2023) не треба податки від нас. А за цей час краще проконсультуватися з імішрвційним консультантом як все коректно оформити бо податки в Канаді складні. Ми ще самі не можемо зрозуміти :(
-
Не треба від нас податки це не значить, що ми не повинні показати свій заробіток. Впевнена що все одно потрібно будет подавати документи по податкам, а там вже якщо буде 0 податків то добре. Тут питання більше в тому як людині це все оформити, бо фоп без pr не відкриєш.