Канадський Марк Chat
-
Це не правда не вводіть людей в оману ворк перміт видає імміграційний офіцер в Канаді той лист просто попереднє узгодження що ви можете його отримати
-
Це не інформація а дезінформація
-
О, боги, Дарья… може і не потрібно відповідати)) тільки без образ)) я ж два рази написала, що моя відповідь дівчині була У РАЗІ ЯКЩО wp вже не будуть видавати. Це не є офіційною інформацією яка точно відома, це просто інформація для роздуму, що якщо таке буде то тут будуть права тільки як у візітора. І людина повинна на таку можливість зважати та брати до уваги і надалі собі вирішувати
-
Ще раз е-мейл то не work permit! Це просто е-мейл
-
Офіційна інформація на сайті IRCC і ніде більше
-
The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada. ( прямо в самому листі написано може варто читати?)
-
Це домисли
-
В цій фразі інформація де видають ворк перміт і хто: The final decision to issue you a work permit (Остаточне рішення про видачу вам дозволу на роботу)
-
А як дізнатися чи то вагома причина чи ні?) офіцер може навіть не пояснити, або відповісти якимось стандартними фразами. Та він навіть може сказати «я думаю, що ти…» і надалі вже варіанти. Але він може відмовити бо йому щось здалося що з тобою щось не так (не у фізичному плані), і він тільки думає що ти… і його застережень вже достатньо для відмови. Це є насправді не просто «стандартні фрази». І я знаю дуже багато людей, котрих з візами або безвізові країни не пропускали офіцери і відправляли найближчим рейсом назад. Віза надає право перебувати в країні, але не є остаточним етапом для в’їзду. Зараз ви скажете, що я лякаю людей) та ні, просто можливо зверну увагу на ті речі вагомість яких знецінилась бо не так часто зустрічалося
-
Вводите знову людей в оману ви, цей папір це не WP і зовсім нічого не означає, OWP дає офіцер при в'їзді але може його і не дати навіть якщо є цей "папір" навіть до 31.3. Ви консультант з канадською ліцензією щоб розбирати випадки людей і говорити їм висновки?