Канадський Марк Chat
-
Я хз чому людина так вирішила там процес йде швидко і з ранку проходять всі навіть хто на обід був записаний пройшли в 9 ранку і все далі пусто
-
Неділю посидів, в день раз 10 заходив, місць в Львові не було..зрозумів, що і не буде..
-
Так нема нема місць) будуть з серпня скоріше за все якщо не закриють
-
Закрити можуть бо ракетні удари орди ...
-
Хтось робив медогляд в Україні? Десь читала про Львів - не можу знайти
-
http://spital.org.ua/
-
Медогляд можна робити в Львові? І ще одне, Підкажіть будь-ласка, що робити з пропискою? Чи потрібні виписуватись з місця проживання?
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка, яка комісія обміну евро в канадські долари в Канаді, та який курс? Дякую за відповідь
-
У різних установах різний курс. ну наприклад www.bmo.com/home/personal/banking/rates/foreign-exchange
-
А яку комісію беруть за обмін не знаєте?
-
Ну і спреди
-
Є такий канадський ліцензований валютний брокер назва Oanda, міняйте валюту валюту через них
-
Ось курс
-
Дякую велике
-
Сайт їх видно на скріншоти...на 10 тис евро економія 600 С$
-
Просто відкриваєте брокерський рахунок, заводите на свій рахунок в евро, і виводи в канадських баксах в Канаді
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка. Як вірно вводити номер свідоцтва про народження дитини? Серія у свідоцтві йде 1 римська, серія з двох літер і тоді сам 6-ти значний код. При введенні не дозволяється вносити дефіс(спецсимвол), та й римську цифру не введеш. Хто вже заповнив, підкажіть, будь ласка.
-
Добрий вечір! Маю фоілес-візу. Якщо заїхати по ній в Канаду, скільки треба потім часу, щоб вклеїти візу? І як тоді взагалі решту документів без паспорта виробляти? 😳 дякую за відповідь!
-
Я вводила, здається, без дефісу. Тоді пропускало далі. Спробуйте. У будь-якому випадку зможете корективи внести, доки не заповните всю аплікацію.
-
Я ввів без римської цифри на початку. Так дозволило внести, але не впевнений чи вірно зробив. Наприклад свідоцтво має номер 1-ЕГ 123456. Я ввів EG 123456. Не знаю на скільки це коректно.
8061/64839