Канадський Марк Chat
-
А є хтось в чаті хто недавно шукав/шукає житло в Едмонтон/Калгарі?
-
Привіт всім питання якщо всі документи тобто візи готові але немає можливості мені як чоловіку виїхати по держава не пускає а CUAET закінчиться тоді що ворк перміт будеи не дійсний? Чи все залежить від того що прийме уряд Канади? Чи в базі якось зафіксований ворк перміт
-
У вас нема ворк перміт
-
Його дають в Канаді уже
-
У вас візітор віза
-
Програма до березня а далі невідомо
-
Так
-
І то по ній можуть не пускати більше)
-
Доброго вечора! Можливо комусь цікаво, вклеювали мамі foil less в Дюсельдорфі. Відправили паспорт в минулу середу і сьогодні вже отримали повідомлення від DHL, що завтра доставлять додому. Тобто все зайняло тиждень. Ми знаходимося в Німеччині. В конверт поклали паспорт, роздруковану foil less, квитанцію про сплату зворотньої доставки та адресу для доставки ( писали від руки😁)- все.
-
Віза не гарантує в'їзд для в'їзду є певні вимоги які можуть повернути
-
Вітаю, а скільки часу пройшло від схвалення аплікації в IRCC, до листа на мейла з візою?? Бо в кабінеті схвалення є для всіх, а листа запрошення на вклейку чи фоілес візи немає більше двох місяців🤔
-
Схвалення аплікації на візу..
-
вище я відповідала на таке запитання, спираючись на консультацію в іншій группі де у адміна є освіта. І відповідала в якому разі це можливо. Не розумію чому людям цієї групи невигідно щоб інші це знали, але ви самі можете піти в ту группу і попросити щоб вам пояснили як і що робити, щоб після 31.03.2023 змогли отримати wp в аеропорту.
-
Тут все індивідуально. Для мами foil less прийшла десь через тиждень після схвалення. То було в травні. А от мій чоловік чекає на схвалення з 07.04 після здачі біометріі і ще нічого…. Хоча мені і 2 дітям візи схвалили десь за тиждень в квітні.