Канадський Марк Chat
-
Я Гугл картами користуюсь) але може є щось ще
-
Transit app
-
Чи є у Канаді у банках можливість оренди ящичка( як маленького сейфа) для цінних речей ? Знаю , що в Првекс Банці в Україні це було .
-
Нажаль, Інстаграммом мало хто користується особливо в Україні, тільки школярі та студенти в основному...
-
Неповнолітнім біометрія не потрібна. Від мене спочатку вимагали, а потім розглянули мою ситуацію і скасували необхідність проходження біометрії
-
На 30 мільйонів це ніц як мало. Не прижився в на інстаграм, старші люди, типу мене, користуються фб. ІТшник , типу мг, телеграмом. А інстаграм... Я навіть не читаю сповіщення. Та й то увімкнув щоб було просто.
-
Про інстагам я скажу від себе це не зовсім для школярів як хто говорить це досить доросла аудиторія і навіть більше бізнес. В мене є мій аккаунт і на ньому 3800 фоловерів і маю ще декілька для бізнесу на яких по 10К підписників!
-
О, так у нас олігархи на каналі!
-
Хто недавно приїхав , ви в яку школу ходите на англійську ? Щоб піти на офіційну роботу потрібний документ що у вас є певний рівень володіння англійською мовою .
-
А який саме тест на рівень англ потрібен? Я щось таке не чула
-
До речі, якщо комусь тут актуально, я викладач англ, тут проводимо спікінг клуби: instagram.com/svoii.club
Думаю це буде корисно перед переїздом
-
а де 25к підписників? 😐
-
instagram.com/nataliia.kovalski?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Будласка)
-
В Канаді всі користуються 🌚
-
Ну прямо всі ?
-
Знову Ви. Я говорю що не тільки діти користуються.
-
У вас написано всі
-
Я зрозумів Вас. Знову маєте дуже часу
-
А ви що думаєте що вихідні тільки у вас ?
-
В мене не вихідний 😅
8463/64839