Канадський Марк Chat
-
В мене не вихідний 😅
-
Та не, не всі… от сусідська бабця у мене тут не користується😂
-
www.statista.com/statistics/398166/us-instagram-user-age-distribution/
-
In June 2022, there were over 18 million Instagram users in Canada, accounting for just under half of the country's population. The social media platform found its largest users base with 25 to 34 year olds, accounting for 29.2 percent of all users. Additionally, women made up over 55 percent of Instagram's user base in Canada.
-
Підскажіть, будь ласка, після цього листа можна їхати в візовий центр і забирати паспорт?)
-
Так
-
Вітаю)
-
Дякую!!!
-
Чи хтось записався останнім часом на біометрію у Львові?
-
Нiяк не вдаэться, весь час порожнi квадратики
-
Вітаю біометрія у Львові заповнена на липень серпень незабаром буде відкрита реєстрація на вересень жовтень треба кожного дня заходити перевіряти сайт
-
так, у вівторок 19,07 було відкриті дати на кінець серпня та початок вересня, в групі повідомили я зайшов та подав заявку.
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка, вже тиждень пройшов як відправив анкету,а відповіді немає.Скільки часу чекати?
-
Запрошення на біометрію зазвичай приходить протягом доби. Але бували випадки, що і 10 днів чекали люди.
-
Дякую.
-
Думаю треба тест і в школі краще навчатися чим онлайн , піду в перший клас буду з малюками учитися 😂
-
Люди до 30 років на 99% сидять в інстаграм в Україні 30-50 років 50 на 50%
-
Страшні за 50 років більшість сидять в ФБ
-
Так минулого тижня було5 днів в серпні липень вже весь зайнятий
-
Усім привіт
8482/64839