Канадський Марк Chat
-
Добрий день. Дайте посилання, щоб у Львові на біометрію записатися. А то щось не пускає тут www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+wj/xwjQV05sWPtysuvzK33QpdBmFs40JNu0YgAoIl0eA==
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, які зараз максимальні строки розгляду аплікації після біометріі? Дякую!
-
дивлячись наскільки складна заявка, дехто з березня чекає🤷♀
-
А як зареєструватися на біометрію підкажіть
-
А як саме? По посилу не пускає черен логін і пароль, коли зареєструвався он ось тут www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+wj/xwjQV05sWPtysuvzK33QpdBmFs40JNu0YgAoIl0eA==
-
По іншому якось можна зареєструватися?
-
Ви спочатку реєструєтеся у самому vfs, а тоді вже записуєтеся на біометрію, інакше ніяк)
-
Так отож , в очікуванні з початку квітня😅😞 одну візу з чотирьох. Вчора телефонували на гарячу лінію (знов). На питання, чи є якісь максимальні терміни розгляду, оператор відповів - немає🤯 Чекаємо ……🤪
-
Мені з донькою відкрили візи з інтервалом у 2 місяці. Чекайте)
-
Чекаємо!!! Просто, майже 4 місяці після біометріі, то вже якось вганяє в паніку місцями😂😂😂 Дякую Вам! Гарного дня!!!🌈
-
А кризову орму заповнювали? Я писала всюди, куди могла))) і після того діло пішло швидше
-
Три рази заповнювали, ще три рази телефонували - ніяких змін. Ще 18.05 була відповідь, що в пріоритеті і до цих пір…😅Залишається тільки чекати😁
-
Вибачте але я навіть не знайшла номеру телефона(
-
Ось ще ватники з Едмонтона
-
Друзі, важливе питання. Хтось брав із собою кішку?
-
На коли зараз є зелені квадратики на біометрію?. Всі місяці одні білі квадратики.
-
Вчера тоже звонили на гор.линию.Тоже говорят НАБЕРИТЕСЬ ТЕРПЕНИЯ)))
-
Будемо ТЕРПІТИ 😂
-
Да!Друзья подавались в одно время .Одна семья в течении месяца получила визу,другая 2.5 ждала.ЖДЕМ!!!
-
Всім привіт. Надіслали паспрта на вклейку візу, 20го числа змінився статус шо документи передані з офісу IRCC до візового центру у Варшаві. (синім писало внизу) а сьогодні вже пише шо NO RECORD FOUND. Хтось з цим стикався?
8623/64839