Канадський Марк Chat
-
А так, це я читав !))
-
Запрошення на біометрію на наступний день приходить. Але буває але …
-
Можливо спробувати ще по чекати ? Там написано розгляд 14 днів
-
Добре дякую
-
Ага, і французи чогось не приходять забирати території бо там «їх французькомовні люди». Справа не в мові, а в йо*нутому сусіді. Оркостану ще треба 1000 років щоб прийти до етичних цінностей співіснування на планеті. Українці повинні знати і вільно спілкуватись на українській мові. В особистому житті на якій хочете спілкуйтесь, але не повинно бути проблемою перейти на українську, особливо коли просять. Я ще одне хочу сказати, ті хто звинувачує у війні російськомовних то ви начеб то підтримуєте оту фігню що л‘є у вуха орко пропаганда. птн прийшов з війною не тому що ми на російській мові спілкувались, а тому що він кончений! Не розвивайте з цієї теми всесвітню змову. Все банально просто. А як зустрінете українця що не хоче розмовляти українською то розверніться та підіть собі від нього. В нього своє життя у вас своє. Нашо цей срач розводити. А як хочете когось навчити то не дорікати треба, а спробуйте просто своїм прикладом зацікавити людину до змін, якщо розумна людина то прийме до уваги.
-
Таке є
-
Так воно з самого початку було, так це і є ??? А на імеіл нічого не приходить ???
-
Перевіряю