Канадський Марк Chat
-
-
Хто підкаже контакти є міграційного консультанта в Єдмонтоні???
-
Кімнату тут можна і за 500-550 знайти. Без кредитної історії зможете зняти квартиру чи кімнату, це в Едмонтоні не є проблемою. На прикладі знайомих: 850 дол квартира + 200 дол депозит + контракт в якому є пункт, що якщо виїдете раніше закінчення контракту то сплачуєте 1000 дол додатково. Головне щоб був рахунок у банку та були на ньому кошти щоб сплачувати за квартиру та комуналку. У знайомих не просили ніякої виписки з банку про стан рахунку, запитали тільки чи працюють зараз, відповіли що так, але по факту працюють не офіційно на ремонтах.
-
Налаштовуйте себе на те що все буде добре) Так, квартира буде не з першого дня. Потрібно буде або у хостів жити, або на перший тиждень-два знімати готель чи Airbnb. Бо вам всі документи потрібно буде оформити та походити подивитись квартири. Не так все тут страшно як ви думаєте) так це зовсім інше життя, до якого потрібно буде звикнути, буде важко, але більше у психологічному плані а ніж у фізичному)
-
😂Ви такі оптимісти , окрім жінок та дітей нікого з України не випустять
-
Перший тиждень-два, ви тут як турист себе будете почувати, все нове та цікаве. Потім може дуже сильно накрити (особливо дівчат), зі сльозами та питанням «нашо ми сюди приїхали?», не від того, що погано, а від того що все по іншому. Буде таке сильне бажання повернутися додому, що просто на стінку лізеш. І це триває у всіх по різному, від тижня до місяця-два. А потім попустить) У когось може і по іншому проходить адаптація, я не буду за всіх казати. Але я описала свій досвід та досвід багатьох українців з ким тут спілкувалась (серед них є і такі що зараз з України сюди приїхали і такі що вже у Европі жили багато часу, а також цей стан був і у тих хто сюди приїхав багато років тому).