Канадський Марк Chat
-
Щоб зробити тест на антиген я знайшла якусь аптеку прямо у центрі міста. Тест зробили безкоштовно і відправили результат на електронну пошту. Цей результат я і показувала при посадці на літак, прямо з телефону, нічого не друкувала.
-
А ми в лабораторії за 300 злотих робили🙄
-
Може у них у компьютері ж інформація,що все зроблено,бо якась жіночка довго стояла,показувала дію,я краем вуха чула,що хй кадуть має бути на англійській мові...так і не знаю пустили її чи ні...і тести і вакценація потрібні це 100% ми про вакцинацію брали з поліклінніки довідку,в любому місті можно взяти,як що є декларацвя з лікарем. Ми з Харкова,довідку у Львові взяли.
-
Жах)) Не знаю, як зараз, але раніше точно були аптеки, де можна і вакцинуватися, і тести зробити безкоштовно
-
Ну я насправді свій сертифікат витягувала з Дії на англійській на всякий випадок. Мені здається, це нормально. Але ж на них всіх qr коди, мають же якось трекати їх
-
До речі, народ, може хто знає. Що робити, якщо дія мого сертифікату закінчилася? Чи можуть мене за це штрафанути?
-
В канаді без строку придатності , тобто не мае дати для терміну
-
Всім привіт, може хтось летить безкоштовним рейсом 10.08 з Варшави?
-
Я просто не знала,що таке є...ми не жили у Варшаві
-
Та і я була проїздом, швидко клеїла візу за пару днів і на літак. Десь вичитала про безкоштовні, мабуть, не пам'ятаю, а так теж поїхала б у лабу тест здавати, я чула, що не дуже дешево)