Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Скiльки потрiбно коштiв,щоб переiхати родинi з 3х осiб з Нiмечини до Канади(хоча б на перший час),напишiть,будь ласка
Ні, тільки 9 вересня відправляюсь)
~800$ білет на одного. ~1200$ квартира за місяць (мені так казали). Ну і зверху на їжу на проживання на 1-3 місяці. Загалом ~7-10 тисяч
Я ще не там,але розраховую на таке:
Таких нема. В вересні я чув будуть безкоштовні перельоти. Але туди потрапити це квест.
в мене друг туда прилетів мав тільки 1500$ :D
Але ще ніби живий)
Дякую
Одна справа летіти сім'єю,коли хочеться бути впевненим в своїй ситуації. Друга справа летіти самому,коли можна зняти кімнатку і ні за що не хвилюватись)
Просто кожному потрібно по різному, хтось і 20 тисяч привезе і йому не хватить, а хтось приїде з 2000 і облаштується з часом.
Тут повністю згідний)
Ось на Ківі є за 1 тис - 3 білета..
Візьміть тільки гарантію, вона біля 100$ теж
Залежить від дат та від сервісу🤷♂️ Я брав на пряму через авіалінії,щоб меньше проблем могло вилізти
Від kiwi, якщо будете купувати через них
Мій білет спочатку коштував десь 350$, а з гарантіями, вибором місця і т.д получилось 730)
ну і багажом, зрозуміло)
Там гарантія при заповнені?
Не слабо😅
Так, її обовязково брати при заповненні
www.kiwi.com/uk/pages/guarantee