Канадський Марк Chat
-
Їхати в візовий центр Доступні центри на прийом документів ,посилання в листі. Або відправляти поштою Вітаю
-
В Варшаві , якщо не помиляюсь потрібен запис ( як на біометрію , тількі послуга інша ) можна одній особі все віддати , на всяк випадок доручення написати. Роздрукувати листи з пошти і заповнити. На ютуб є відео з інструкціями
-
Я зараз в Едмонті, Ми ходимо до SM Martin, Дуже гарна школа при цій школі є доглядовий заклад Калина Кідц. Вони дуже чудові щирі . Рекомендую .
-
Доброго дня шановні друзі,маю питання .Я перукар з досвідом 20 років,спеціалізація фарбування складними техніками блонд,якій попит на мою спеціальність в Едмонтоні?Рясно дякую за інформацію
-
Треба записатись на здачу паспорту, роздрукувати лист погодження, заповнити consent form, та ваш паспорт. ( така процедура на кожну персону). Можно відправити по пошті, але скоріш за все, це займе більше часу. Моя дружина здавала особисто и забирала також и в клейка зайняла 18 днів.
-
якшо літак прилетить вчасно то достатньо
-
а якщо у вас єдиний квиток - то можна ризикнути
-
Вітаю! Є така ситуація, в дитини (11 років) закордонний паспорт закінчується через рік. Чи варто подавати заявку на візу CUAET, враховуючи цей факт? І взагалі, як з дітьми такого віку? Наперед вдячний.
-
Нема строку на здачу біометрики по cuaet
-
Цього ніхто не скаже точно. На даний момент на сайті IRCC написано що податися на work permit можна до 31 березня 2023
-
Після кінця військового стану cuaet точно відмінять так як не буде причини вже для роботи програми
-
Хочемо купити грузовий фургон і власноруч зробити будинок на колесах. Цікавить : чи не вважаєте це зміною конструкції? І чи треба десь реєструвати зміни у машині?