Канадський Марк Chat
-
якшо літак прилетить вчасно то достатньо
-
а якщо у вас єдиний квиток - то можна ризикнути
-
Вітаю! Є така ситуація, в дитини (11 років) закордонний паспорт закінчується через рік. Чи варто подавати заявку на візу CUAET, враховуючи цей факт? І взагалі, як з дітьми такого віку? Наперед вдячний.
-
Нема строку на здачу біометрики по cuaet
-
Цього ніхто не скаже точно. На даний момент на сайті IRCC написано що податися на work permit можна до 31 березня 2023
-
Після кінця військового стану cuaet точно відмінять так як не буде причини вже для роботи програми
-
Хочемо купити грузовий фургон і власноруч зробити будинок на колесах. Цікавить : чи не вважаєте це зміною конструкції? І чи треба десь реєструвати зміни у машині?
-
Так вважається зміна призначення,але на скільки я знаю то можно все оформити,колись займався тим,але не в Канаді
-
Ще знаю що оформити це можно без проблем,якщо машина не була перероблена в кузові
-
Дякую!
-
Ну можливо для тих хто вже отримав схвалення аплікації то продовжать термін ( просто припущення) тобто є сенс здавати біометрику у Львові ( в такому випадку )
-
Карантин самому треба організовувати, червоного хресту наскільки я знаю вже немає у аеропорті, тому самому треба домовлятись і шукати.