Канадський Марк Chat
-
Так вважається зміна призначення,але на скільки я знаю то можно все оформити,колись займався тим,але не в Канаді
-
Ще знаю що оформити це можно без проблем,якщо машина не була перероблена в кузові
-
Дякую!
-
Ну можливо для тих хто вже отримав схвалення аплікації то продовжать термін ( просто припущення) тобто є сенс здавати біометрику у Львові ( в такому випадку )
-
Карантин самому треба організовувати, червоного хресту наскільки я знаю вже немає у аеропорті, тому самому треба домовлятись і шукати.
-
Так так забито і ще є послуги платні туди на запис , я тому і думаю це причина що сайт "лежить " у всіх , спробуйте через місяць або два місця знайти або пізніше , коли ажіотаж спаде на біометрію
-
Не спаде , обо не скоро спаде Потрібно цілодобово сидіти на сайті , з’являються вільні дати. Ті хто надає послуги по запису , так само сидять цілодобово і ловлять. Іншого варіанту немає
-
Та я не проти, в мене 3 тижні тому не вийшло записатись, і чоловіка теж зараз не виходить, то вирішили почекати
-
"Платні послуги по запису " то розводять на гроші
-
Так, погоджуюсь
-
Просто дуже багато людей намагаються записатися тому це так важко
-
В мене знайома записалась, коли сиділа декілька днів і оновлювала по 20-30 разів на день
-
Так бувають ж відміни у когось або швидше справляється персонал і вікно утворюється
-
Airbnb
-
А на рахунок почекати, то знайдуться такі як я наприклад, що я не змогла записатись у Львів і поки випускають я здала в Будапешті, і таких буде ще бо часу спливає