Канадський Марк Chat
-
От якраз ті хто говорить що є місце , умовно на завтра , тоді то , точно розвод
-
Вони записати можуть за фіксовану плату як і за відправку документів
-
Я саме так і сказав)
-
Поділіться будь ласка контактом , вже є багато таких , у вас просто перевірена вже. Дякую
-
Тільки я не представник, не користувалась, але вони дуже активні в групі українці в Канаді, всі відповідають, таке як норм. Напишіть з приводу біометрії www.facebook.com/profile.php?id=100026359014124
-
Дякую. Розумію. Біометріі не потрібна. Цікавить питання вклеювання візи з України. Тим паче ви написали , що знайомі користувались
-
Так , все пройшло норм у знайомих, але це ж не законно зараз(
-
Доброго дня всім. Будь ласка дайте пораду, я офіційно розлучений але живемо ми разом сім'єю в Чехії я дружина та двоє дітей. Я з сином йому 11років, вирішили поїхати до Канади. Дочка з жінкою поки залишаться в Чехії. Отже питання такі : 1) Чи потрібно мати з собою свідоцтво про розлучення і чи потрібно його перекласти на англ.мову? 2) Чи потрібно мати дозвіл на виїзд дитини, і на якому етапі він вже потрібен бо він має термін дії? Перекласти на англійську теж? 3) Чому мені вказує що треба здавати відбитки і в Празі я не можу це зробити , треба до Польщі або Австрії 4) Чи треба сину їхати на подачу пальців зі мною, він доречі не має паспорта тільки свідоцтво про народження. 5) Чи треба брати дипломи про освіту з собою, і де їх перекладати, взагалі чи потрібні вони в Канаді, за освітою я вчитель англійської мови молодших класів. 6) Скільки треба на початок мати з собою грошей на двох із сином по мінімуму вже коли літак приземлився в Канаді. Питаю про це бо в Чехії лишаю дочку та дружину. Сподіваюсь на роботу і допомогу більше як швидко це буде? бо грошей зовсім не багато на Канаду...
-
Всі ці запитання скопіюйте і запитайте у цій групі в фейсбуці, бо там про це всі спілкуються www.facebook.com/groups/canadaua/?ref=share
-
Там буде і багато негативу, але знайдуться ті що нададуть саме потрібні Вам відповіді, бо я там читала про це, але це мені не треба було я не запам'ятовувала
-
- Всі документи знадобляться на тому чи іншому етапі. Обов'язково з перекладом.
- Якщо ви не єдиний опікун дитини то обов'язково треба дозвіл на виїзд дитини закордон та на отримання візи від другого опікуна. Цей документ треба буде при заповненні аплікації дитини.
- 11 річна дитина не здає зовсім біометрію.
- apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca
- Вам потрібно зрозуміти, що дитина до 12 років не може лишатися вдома одна. Вам або наймати няню, або на продльонку записувати дитину у школі.Тоді ви зможете працювати на повний робочий день. Питання грошей дуже обширне. Яка провінція, які запроси (дуже індивідуально все). Допомога буде 3000cad вам та 1500cad дитині разова і все. Спочатку оформляється карточка банкова і тоді через тиждень (так термін писали в іншій групі) надходять ці кошти.
-
Не можливо внести зміни в існуючий запис. Тількі відмінити і заново ловити
-
Оце винахідники,оце по нашому,по українски.
-
Коли вже в наших людей зникне бажання наживатися на своїх земляках? Соромно жити поруч із такими "бізнесменами".
-
Єдиний існуючий варіант для запису , це моніторити сайт і ловити. Таким чином і допомагають. Просто за когось сидять цілодобово Всі хто пропонує конкретну дату і 100% результат , шахраї