Канадський Марк Chat
-
Всі ці запитання скопіюйте і запитайте у цій групі в фейсбуці, бо там про це всі спілкуються www.facebook.com/groups/canadaua/?ref=share
-
Там буде і багато негативу, але знайдуться ті що нададуть саме потрібні Вам відповіді, бо я там читала про це, але це мені не треба було я не запам'ятовувала
-
- Всі документи знадобляться на тому чи іншому етапі. Обов'язково з перекладом.
- Якщо ви не єдиний опікун дитини то обов'язково треба дозвіл на виїзд дитини закордон та на отримання візи від другого опікуна. Цей документ треба буде при заповненні аплікації дитини.
- 11 річна дитина не здає зовсім біометрію.
- apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca
- Вам потрібно зрозуміти, що дитина до 12 років не може лишатися вдома одна. Вам або наймати няню, або на продльонку записувати дитину у школі.Тоді ви зможете працювати на повний робочий день. Питання грошей дуже обширне. Яка провінція, які запроси (дуже індивідуально все). Допомога буде 3000cad вам та 1500cad дитині разова і все. Спочатку оформляється карточка банкова і тоді через тиждень (так термін писали в іншій групі) надходять ці кошти.
-
Не можливо внести зміни в існуючий запис. Тількі відмінити і заново ловити
-
Оце винахідники,оце по нашому,по українски.
-
Коли вже в наших людей зникне бажання наживатися на своїх земляках? Соромно жити поруч із такими "бізнесменами".
-
Єдиний існуючий варіант для запису , це моніторити сайт і ловити. Таким чином і допомагають. Просто за когось сидять цілодобово Всі хто пропонує конкретну дату і 100% результат , шахраї
-
Так спробуйте самі це зробити ( це не можливо)
-
Перевіряйте по 25 раз на день це єдиний варіант
-
Остерігайтесь таких пропозицій
-
-
Здавайте біометрію. І просто чекайте. Повідомлення прийде в особистий кабінет
-