Канадський Марк Chat
-
Я розумію, але у Варшаві знімати житло дорого. Треба розуміти хоть приблизно що робити. Так можна чекати день , а можна і місяць. Чи наприклад я здам біометрію і поїду до України , а віза прийде. І чи вірно я розумію, що в Україні візу не вклеюють ?
-
Так, здаєте і повертаєтесь в Україну
-
Не має точних дат і часу Реально від 2 до 4 місяців
-
Ні треба в країни ЕС паспорт висилати
-
Здали біометрію , їдете додому, чекаєте рішення. У Львові тільки біометрія
-
Не вклюють, треба або їхати ще раз - або користатись послугами агенств, що за гроші передають паспорти на вклейку
-
Дуже всім дякую за допомогу, тепер картинка склалася
-
Потім ще очікуєте паспорт після відправки на вклейку. Те саме від 2 до 4 тижнів
-
А не можна поїхати і вклеїти? бо є опасіння, що можуть той паспорт десь загубити по дорозі
-
Потрібно чекати Швидко не вклеять Можете самі відвезти а потім приїхати і забрати
-
Можна їхати, але то може бути все одно від 2 до 6 тижнів)
-
Приймають багато в яких країнах вклеюють по факту не у всіх. В Варшаві приймають паспорти , але потім відправляють в іншу країну
-
Дякую щиро, тепер би дізнатися чи вклеюють в Іспанії візу, бо доки чекаємо на візу , плануємо там бути
-
Можна з України відправити DHL або іншою службою, а вже їхати забирати самостійно
-
В Мадриді точно приймають. Вам прийде лист з запросили на паспорт , там буде посилання і інформація куди можна
-
Супер !
-
Дуже всім дякую за вашу допомогу, вона дуже цінна 💙💛
-
Але до того часу може щось змінитись. Чекайте лист
-
Так, я розумію
-
Ви такі наівні. В усьому світі є шахраї, котрі спробують нажитись на комусь. Думаєте, в Канаді їх обмаль? Постійно попереджають, щоб люди були обережні, бо схем, розрахованих на дурнів, безліч. Оці крики про поганих земляків вже набридли...
9989/64839