Канадський Марк Chat
-
Наразі програма CUAET діє до 31 березня 2023 року.
-
Мій брат хоче приїхати до Канади , йому 16 років , яку візу йому відкривати ?? Робочу ?? Чи студентську?
-
Тоді , звичайно,велкам! А хто ж вам заборонить?.
-
Я думаю навіть якщо куаєт не продовжать, то це матиметься на увазі що після 31.03 не млжна буде подавати нових заявок Але ті які подані раніше, навіть 30го числа) доробляться і буде вп
-
Але скоріш за все куаєт буде далі, якщо війна не закінчиться Просто може буде вже меньше бонусів, безкоштовного житла PR українців не розглядадатиметься пріорітетно і тд
-
Але дай Боже щоб закінчилась війна і фіг з тим куаєтом))
-
Дякую)
-
Не всі розуміють різницю між робочою візою і візою візіторською за програмою CUAET.
-
Якщо знаєте яка різниця , розкажіть Чим моя worker visa , відрізняється від visitor visa , мого кума ? Обидві отримані по cuaet. Ми обоє вже в Канаді , з OWP на руках Дякую
-
У вас є достовірна ,перевірена або офіційна інформація про інше ?
-
Прошу. Звичайно, якщо іміграційний офіцер в аеропорту вам і вашому кумові видав відкритий ворк-перміт, то ваш статус в Канаді однаковий
-
Вибачте, просто був не в курсі, що за програмою CUAET видають робочі візи.
-
По cuaet всім видають owp , не залежно яка віза, на початку програми всім visitor видавали , зараз переважно worker
-
Щось змінилось в думках ircc , в липні )))
-
З програмою все переплуталось Раніше , на скільки я розумію , worker видавали під контракт чи lmia і відповідно закритий WP
-
За великим рахунком, це все дурниці. Чи хоче українець жити в Канаді, чи він знайшов тут своє місце, чи бачить для себе і для своєї родини якісь перспективи. А все решта- то питання часу.
-
Ваші думки , Да богу у вуха. Хочу чи не хочу - не знаю ще 16 день тільки ))) Але робимо напевно все можливе, щоб жити тут , зараз принаймі Школа для сина є Робота теж Але ще багато чого потрібно зробити Щеб прокинутись якось вранці з вільною англійською , взагалі супер би було )))
-
Просто сама програма CUAET - передбачає видачу тільки гостьової візи. Але, цілком можливо, що є нюанси