Канадський Марк Chat
-
Карасики в Альберті є . Коропів немає . На коропів доводиться їздити до Саскачевану. Ну там кльов такий, що кришу зриває🤣
-
Як на мене, то найкраще це форелька , взимку, на 2-3 кг. Все решта- такоє...😁
-
Тутешні карасики дрібонькі. Є в нас місцевий спеціаліст по карасиках. Льова Рінхель. От він може всі розклади по карасиках розказати.
-
О, ну це дуже індивідуальне питання. Є дуже багато варіантів. Починаючи з пенсійних паперів і закінчуючи акціями. Що підходить саме для вас- вам треба радитися зі своїм бухгалтером або з фінансовими консультантами.
-
В 2011, 2013, 2017 це було бомбічною сферою
-
@VolodymyrKuts Добрий день! Ви писали вчора, що можна не просто відкладати, а інвестувати. Чи можу я у вас запитати, будь ласка, яку ви для себе обрали сферу для інвестування?
-
Можете уявити собі мою невіру в цей актив на той час
-
В мене був свій комп'ютерний клуб і мені прпонували фармити біткоін коли він коштував 11 долларів, та я вибрав надавати послуги студентам по 6 грн/год)))
-
Дякую, зрозумів. Ви консервативний інвестор в цінні папери. А під пенсійними паперами ви маєте на увазі державні облігації?
-
Так, підльодна рибалка. Літом теж. Але не так прикольно.
-
Так, я не вкладаю в кріпту, бо вже застарий. А з пенсійними паперами там дуже багато приколів. Ну типу ваше майбутнє. Але їх ви можете використати і як даунпеймент для моргіджу. Ну то треба ретельно консультуватися зі спеціалістами. А я так.. можу вам про рибу розказати ,чи про пікніки😅