Канадський Марк Chat
-
Номер візового центра: +380443907900 2611 Що потрібно мати з собою на здачу біометрії: ✅️Закордонний паспорт ✅️Appointment Letter (це запрошення, де вказана година та номер запису, заповнювати непотрібно) ✅️Biometrics Collection Letter (Biometric Instruction Letter - цей лист знаходиться у вашому кабінеті IRCC) Адреса візового центра у Львові: Джерельна 18
-
Добрий день, знаю питання банальне, але я хотів би уточнити: 1 по робочій програмі працюючи 24місяці повний робочий день на любій роботі наприклад: працівник магазину або ще щось, що не затребувано у Альберті, я зможу подаватися на PR (Permanent resident) 2 У якому місці краще з роботою та житлом у Альберті( Едмонтон або Калгарі) Одразу дякую)
-
Допомога до 30 червня включно, якщо прибудете після 31 березня, теоретично зможете отримати допомогу, але є нюанс, при прибутті в аеропорт, офіцер має видати вам work permit на 3 роки, обов"язково має бути помітка cuaet, якщо не буде, може бути проблема. www.youtube.com/watch?v=uDPpTXl1rDA&t=2s остання актуальна інфа, що чув.
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️4132827018343573
-
Добрый день, подскажите, заполняю анкету себе у меня есть сын(не на фамилию отца) ему отдельно создавать анкету ? Или как это делается ?
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️ 4132827018343573
-
Це коли було ?